5.000 TL'ye RTX 4060 Ti sistem için kasa önerisi

Bütçe
5000

PGMajestic

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki donanımlarıma uygun kaliteli geniş Power(donanımları kaldıracak 500-600W+ olabilir sitelerden baktım yeter gibi) olan bir kasa önerir misiniz?
Bütün parçalarımla uyumlu olması içini rahat düzenli olması benim için önemli.
Ederi olursa 5000TL kadar çıkabilirim ama tabii işimi görsün sağlam olsun havalandırması iyi olsun yeter bana.
Fan sesi sevmiyorum sessiz olursa iyi olur tabii o yüzden fanlı ya da fansız önerebilirsiniz.
Ya da kasayı al fanlarını şu fanla değiştir diyebilirsiniz.

Sistemim hakkında yorumda yapabilirsiniz ekran kartımı değiştirme imkanım hala var. O bütçede ekran kartı da önerebilirsiniz önceliğim kasa ama.

Ekran kartı.

MSI VGA GeForce RTX 4060 Ti Ventus 3X 8g OC RTX4060 Ti 8 GB GDDR6 128b DX12 PCI-e 4.0 X16 (3xdp 1xhdmı)

Anakart.

MSI Pro Z790-P Wi-Fi soket 1700 DDR5 7000MHz(OC) PCI-e gen5 M.2 USB3.2 DP HDMI 1X2.5G lan Wi-Fi 6E ATX

Su soğutucu

MSI MAG CoreLiquid C240 240 mm ARGB sıvı işlemci soğutucusu

Power konusunda yardımcı olması için diğer ana bileşenleride aşağıda yazıyorum.

ntel Core i7-13700KF 3.40GHz (Turbo 5.40GHz) 30 MB cache 16 çekirdek LGA1700 13.nesil işlemci

Corsair Vengeance DDR5 RAM 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL36 AMD EXPO iCUE uyumlu bilgisayar belleği

Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 1 TB

Klavye fare çift monitör ileride bilgi bir adet daha M.2 SSD

Sistem için toplam bütçe nedir ve hangi amaçla kullanılacak? Kasa aşağıda attığım seçilebilir fakat ben sistemin geri kalanını beğenmedim, onu söyleyeyim. Bazı yerlerde diğer bileşenlere göre gereksiz masraf yapılmış.

Sistem için toplam bütçe nedir ve hangi amaçla kullanılacak? Kasa aşağıda attığım seçilebilir fakat ben sistemin geri kalanını beğenmedim, onu söyleyeyim.

önecelikle kasa için teşekkür ederim daha uygunları yokmudur başka önerebilecekn .
oyun ve iş için kullanıcam yaptık bir cahillik çok bilgim olmadan topladım almış bulundum artık.

neyi beğenmedin hocam öneri yaparsan bilgilenmiş olurum bende.

Topladıysan da o kadar sorun değil, merak etme. SSD'den kısıp soğutucuyu yükseltmen gibi bir öneri yapacaktım. Bir de o ekran kartı pek iyi değil, hem 4060Ti fiyatına göre düşük performanslı hem de o modelin soğutması zayıf ama dediğim gibi çok da sorun değil eğer değişiklik yapamıyorsan.

Topladıysan da o kadar sorun değil, merak etme. SSD'den kısıp soğutucuyu yükseltmen gibi bir öneri yapacaktım. Bir de o ekran kartı pek iyi değil, hem 4060Ti fiyatına göre düşük performanslı hem de o modelin soğutması zayıf ama dediğim gibi çok da sorun değil eğer değişiklik yapamıyorsan.
ekran kartında yapabilirim henüz bağlamadım onu öneri yapabilir misin.

amazonda 16,500tl aldım uygun geldiği için onu tercih ettim.

Bu arada şu an bu fiyat bandında çok mantıklı diyeceğim kart yok, ikinci el ama garantisi devam eden RTX3090, RTX3090Ti, RX6900XT, RX6950XT gibi kartlar en mantıklı seçim olur.

Bu arada şu an bu fiyat bandında çok mantıklı diyeceğim kart yok, ikinci el ama garantisi devam eden RTX3090, RTX3090Ti, RX6900XT, RX6950XT gibi kartlar en mantıklı seçim olur.
sağol öneri için ben ikinci el çok tercihim değil elektronikte biraz takıntı . aynı şekilde galax sapphire gibi markalarda biraz ön yargılıyım bildiğimden değil sadece bilindik markalar bana hep mantıklı geldi ama önerdiğin için araştıracağım bro. kasa olarak biraz daha uygun bir şeyler önerebilir misin acaba.

Bunda Power var değil mi bro kaçlık acaba. Power yoksa beni aşar :D

Yok Power maalesef ama ömürlük kasa yalnız 500 600 wat maalesef olmaz islemcin oyunlarda bile anlık 250Wları görebilen bir işlemci 750W lıklara bak.
İşlemci soğutucusu yanlış secim ama bir kere almıssın o islemci icin 360mm ya da Noctua D15 almak daha mantıklı olurdu.
Konuya gelecek olursak H500 arkadasın attığı alabileceğin en iyi kasa bu butceye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı