5.000TL fare önerisi

Bütçe
5000
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Merhaba. Elim 19cm ve elime güzel oturacak bir mouse arıyorum büyük olması elime oturması önemli, sağlağım, genelde palm tutarım ama ikisine de yatkın olursa güzel olur. Wraith sitesinden Lamzu maya X alacaktım fakat çok fazla olumsuz yorum okudum site hakkında, daha güvenilir, garantide sorun yaratmayacak bir siteden Amazon vb gibi yerlerden önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith Esports'a güvenmiyorsan Superligth 2'den başka seçeneğin yok, Razerların scroll sorunu baş ağrısı .

10-11 yıldır Logitech G502 Proteus Core kullanıyorum, hiçbir sorun çıkartmadı.
Eski modelin kasa olarak aynısı olan kablolu ve kablosuz modellere veya G502'nin yeni modellerine de bakabilirsiniz.

@mizzy O el boyutuna ve tutuşa kesinlikle Deathadder V3 Pro öneririm. Şuan fiyatı biraz tuzlu, acelesi yoksa bekleyebilirsiniz. İndirime girince deneyip elinize uyarsa alırsınız.

@mizzy O el boyutuna ve tutuşa kesinlikle DeathAdder V3 Pro öneririm. Şu an fiyatı biraz tuzlu, acelesi yoksa bekleyebilirsiniz. İndirime girince deneyip elinize uyarsa alırsınız.

Bende bugün bu fareyi almaya karar verdim. Beklemeyi düşünmüyorum yakın tarihte indirim için özel bir gün yok ve mousesuz kaldım. Biran önce almam gerekiyor.

Bende bugün bu fareyi almaya karar verdim. Beklemeyi düşünmüyorum yakın tarihte indirim için özel bir gün yok ve mousesuz kaldım. Bir an önce almam gerekiyor.

Bir ay önce büyük bir indirimle 5000 seviyesinden 3000'e düşmüştü, ihtiyacınız varsa almalısınız tabii ki.

Bir ay önce büyük bir indirimle 5000 seviyesinden 3000'e düşmüştü, ihtiyacınız varsa almalısınız tabii ki.
Şu an 7000TL ye alıcam alırsam. GPX 2 ile arasında kaldım ama. Farka değer mi diye.

Şu an 7000TL ye alıcam alırsam. GPX 2 ile arasında kaldım ama. Farka değer mi diye.
GPX 2'yi asla ama asla önermiyorum. Deathadder V3 Pro için de 7000 TL verilmez diye düşünüyorum. Daha düşük satan yerler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…