5.000TL fare önerisi

Bütçe
5000
@mizzy alıntı yaptığınız mesajı DeathAdder V3 Pro için yazmıştım, profesyonel değilseniz bence Viper V3 Pro için 2000 TL vermeye hiç değmez. Başka kişilerin de fikrini alıp ona göre hareket edebilirsiniz.

@mizzy alıntı yaptığınız mesajı DeathAdder V3 Pro için yazmıştım, profesyonel değilseniz bence Viper V3 Pro için 2000 TL vermeye hiç değmez. Başka kişilerin de fikrini alıp ona göre hareket edebilirsiniz.
Deathadder v3 pro kaç hz?

8000Hz lakin kutu içeriğindeki dongle 1000Hz destekliyor.
8000Hz seviyesine çıkabiliyor ancak ek bir adaptör ile. Maalesef adaptörün bildiğim kadarıyla Türkiye'de satışı yok. O yüzden yanından çıkan adaptör ile kullanabiliyorsunuz, o adaptör ise 1000Hz destekliyor.
Bu kadar para verip 1000Hz kullanmak istemiyorum. GPX2 alırım daha iyi bence. Hz olayını ben hissediyorum, deneyimledim.

Bu bütçelere çıkıp da Wraith'den alışveriş yapmayacak olmak biraz talihsiz bir karar bence ama tabi neticede sizin tercihiniz.
Teknoloji konusunda çok şanssız bir insanım ve Wraith hakkında tonla şikayet var çoğu da aynı konu üzerinde durmuş garanti durumu sıkıntılı diye. Yoksa Lamzu Maya X i alıp geçicektim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı