5.000TL'ye %100 Klavye ve Claw tutuş mouse önerisi

Bütçe
5.000 TL
Pardon haklısınız claw olduğu gözümden kaçmış.

A5 Ultra'da claw icin gayet uygun aslinda, donanim olarak RK M3 daha iyi oldugu icin bir adim one cikiyor sadece, palm icin pek uygun degil ama maalesef.

Donanımsal olarak önde diyorsanız m3 tercih edelim, en kötü iade eder bir de a5 ultra tercih ederiz.

M3 tercihi ile bütçeyi klavyede artırabiliriz hocam, değer dediğiniz başka bir ürün varsa eğer.

Klavye zaten indirimde hocam alin gecin, 3500 bandina cikmadiginiz surece daha iyisi yok klavye icin. Yinede secenek olarak elinizin altinda dursun derseniz.

Son düzenleme:
A5 Ultra'da claw icin gayet uygun aslinda, donanim olarak RK M3 daha iyi oldugu icin bir adim one cikiyor sadece, palm icin pek uygun degil ama maalesef.
Donanımsal olarak önde diyorsanız m3 tercih edelim, en kötü iade eder bir de a5 ultra tercih ederiz.

M3 tercihi ile bütçeyi klavyede artırabiliriz hocam, değer dediğiniz başka bir ürün varsa eğer.

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...ming-mouse-p-54756?gad_campaignid=16455306692 bu ikisine bakabilirsin.
M3 alıyoruz hocam an itibari ile. Teşekkürler öneri için.

Klavyeyi de eğer biraz daha çık şu çok iyi olur dediğiniz bir şey yoksa bunu tercih edeceğiz.

M3 alıyoruz hocam an itibari ile. Teşekkürler öneri için.

Klavyeyi de eğer biraz daha çık şu çok iyi olur dediğiniz bir şey yoksa bunu tercih edeceğiz.

Yukarida attigim MCHOSE'ler genel anlamda biraz daha iyi ancak Furycube indirimdeyken bana gore daha mantikli hocam.

Yukarida attigim MCHOSE'ler genel anlamda biraz daha iyi ancak Furycube indirimdeyken bana gore daha mantikli hocam.
G98 pro'ya bayıldı hocam arkadaş, teşekkürler öneri için :)

Sonuç olarak setup şu şekilde oldu

RTX 5070 - R5 7600 sistem
Samsung G50D 2K monitör
Hawk Fab V5 koltuk
Mchose G98 Pro klavye
RK M3 Mouse

Son olarak masa çözüp tamamlıyoruz. Teşekkür ediyorum tüm arkadaşlara emeği için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı