5.000TL'ye kadar video düzenleme ve oyun için monitör önerisi

Bütçe
4000-5000
Yaparız ben gerçekçi renklere yakın bir şeye kullanacağım. Sizin için uygun bir şeyler bulmaya çalışırım. Yarın gelsin monitör şu anki olanı iade edeceğim. Casper bir monitör almıştım aman bir daha VA panel monitör almam galiba.
Tamamdır hocam yazarsınız. Hocam şöyle diyeyim Asus vk228h vardı bende de tn panel iyi ki değiştirmişim :D görüntü kalitesi falan çok güzel. Monitör gelince yardımcı olmamı istediğiniz bi konu olursa yazabilirsiniz.

@canztrk geldi mi hocam monitör?

Son düzenleme:
Tamamdır, hocam monitörü bi türlü kendi zevkime göre ayarlayamadım ya. Ne bileyim ekran bulanık biraz da karanlık gibi hissettiriyor şuan. Yine de iyi fena değil de kendime göre en iyi ayarı bulamadım hala.
Renk profiller bişeyleri var izlemek isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır, hocam monitörü bir türlü kendi zevkime göre ayarlayamadım ya. Ne bileyim ekran bulanık biraz da karanlık gibi hissettiriyor şu an. Yine de iyi fena değil de kendime göre en iyi ayarı bulamadım hala.

Monitör geldi hocam. Öncelikle ses için monitörün ayar arayüzünde menu settings te ses yüksekliği ayarı var onu arttırdınız mı bilmiyorum ama bana sesi tatmin edici geldi.
Parlaklığı 100 - konstantrastı 80 - darkboost 4 - gamayı da +0.2 veya +0.4 yaparsanız ve renk ayarlarından colortempi (DCI-P3 veya sRGB) ayarlarsanız gayet tatmin edici oluyor.

Renk profiller bir şeyleri var izlemek isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Monitör geldi hocam. Öncelikle ses için monitörün ayar arayüzünde menu settings te ses yüksekliği ayarı var onu arttırdınız mı bilmiyorum ama bana sesi tatmin edici geldi.
Parlaklığı 100 - konstantrastı 80 - darkboost 4 - gamayı da +0.2 veya +0.4 yaparsanız ve renk ayarlarından colortempi (DCI-P3 veya sRGB) ayarlarsanız gayet tatmin edici oluyor.

Ve sürücüleri yüklemeyi unutmayınız.

Renk profiller bişeyleri var izlemek isterseniz.

Ve sürücüleri yüklemeyi unutmayınız.

Söylediğiniz ayarları denedim, dark boost 4 de ekran biraz karanlık geldi. Dark boost 3 ya da 4 arasında kararsız kaldım. Hayırlı olsun hocam monitörünüz. Bu arada monitörün ayarlamalarını yapabilmek için lenovo accessories and display manager uygulamasını kurun.
1707425930994.png

Söylediğiniz ayarları denedim, Dark Boost 4 de ekran biraz karanlık geldi. Dark Boost 3 ya da 4 arasında kararsız kaldım. Hayırlı olsun hocam monitörünüz. Bu arada monitörün ayarlamalarını yapabilmek için Lenovo accessories and display Manager uygulamasını kurun. Eki Görüntüle 2111133

Kurdum kurdum teşekkürler yine de.

Kurdum kurdum teşekkürler yine de.

Hocam bir bilgiyi paylaşmak daha istiyorum. AMD ekran kartı kullanıyorum ayarlardan 10bit renk derinliği ayarını açtım ve görüntü cam gibi oldu. NVIDIA tarafında böyle bir ayar var mı bilmiyorum ama söylemek istedim. Kesinlikle açın güzel fark ediyor görüntü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı