5+1 hoparlör tavsiyesi (Bimeks)

3 Senedir Z5500 kullanıyorum Subwoofer ile ilgili bir sorun hiç duymadım. Sorun olsa da gönderir garantiye.
Çok benzer bir model de bende vardı Logitech den, hatta subwooferi aynı kolonları farklı. Bende 1 sene kullanım woofer patladı anlamsız bir şekilde. İnternetten aldığım için de garantisizdi . Elimde kaldı sistem.
Sadece subwoofer da değil. Ortamdaki kablo yoğunluğu, 5.1 sistemi tam anlamıyla destekleyen film veya oyun azlığı vb bir çok sebebi var. Ben fikrimi söyledim, sizde haklısınız bozulmayabilir de,2 sene sonra bozlulup garanti dışı da kalabilir.
Konuyu büyütüp tartışmaya çevirmek istemiyorum

Evet Genius iyi markadır. 50w, 3 yollu, ahşap kasa... Sesi muazamdır. Tek sorun Türkiyede var mı bilemiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıkçası ben Türkiyede olan modelleride geç sadece Bimeksle sınırlıyım. 110 TLlik hediye çeki var oradan , kullanayım dedim ondan dolayı yukarıdaki dediklerim model vb.leriye sınırlıyım şuan.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı