5+1 ses sistemi kabloları nasıl takılır?

fekete

Hectopat
Daha fazla  
Hocamlar merhaba,
Evde 5+1 sistem buldum ancak kablosu yoktu bu yüzden evime en yakın elektronik dükkanına gittim kablo istedim. Elektronik dükkanında adam 2 kablo olur 3. kablo görüntü için oluyor falan dedi ancak benim cihazımda görseldeki gibi 3 giriş var. Neyi nereye takacağım bilgisi olan var mı?

@BilgisayarKurdu hocam siz anlıyorsunuz galiba yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG20240527162044.jpg
    IMG20240527162044.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleme:
Aşağıdaki 3 adet turuncu renk port RCA portudur. 5 adet RCA portuna 2 ön, 2 arka, 1 orta hoparlörü bağlayacaksın öncelikle.

Sonrasında aşağıdaki gibi bir RCA to JACK çevirici alacaksın. 5+1 kurmanın anlamı yok, 2+1 olarak kullanırsın zaten. Yok ben 5+1 kullanacağım dersen direkt olarak Jack to Jack kablo ile anakartından bass'a kablo çekeceksin.

Marka model verirsen daha net yardımcı oluruz. Çektiğin fotoğraf bile net değil, yeterli argüman sunmamışsın destek isterken :)

1717186125192.png

Aşağıdaki 3 adet turuncu renk port RCA portudur. 5 adet RCA portuna 2 ön, 2 arka, 1 orta hoparlörü bağlayacaksın öncelikle.

Sonrasında aşağıdaki gibi bir RCA to jack çevirici alacaksın. 5+1 kurmanın anlamı yok, 2+1 olarak kullanırsın zaten. Yok ben 5+1 kullanacağım dersen direkt olarak jack to jack kablo ile anakartından Bass'a kablo çekeceksin.

Marka model verirsen daha net yardımcı oluruz. Çektiğin fotoğraf bile net değil, yeterli argüman sunmamışsın destek isterken :)

Eki Görüntüle 2209961

Fotoğraflar konusunda haklısınız. Daha sonrasında detaylı fotoğraflarla bir konu daha açmıştım zaten ama evde bulduğum bir AUX kablosuyla çözdüm sorunu, en azından ses veriyor şu anlık. Teşekkürler yine de cevabınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı