5+1 ses sistemini başka amfide çalıştırma

Эсен

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Logitech Z506 marka modelli 5+1 ev tipi ses sistemim var. Küçük kardeşim benden habersiz kurcalarken ana kontrol kolonunu bozmuş ve çalışmıyor.
Ana kontrol kolonunun üzerinden ses açılıp kısılıyor ve en önemlisi sistemi açıp kapatan küçük bir güç düğmesi var. Açık olduğu halde çalışmıyor fakat devreleri kontrol ettiğimde devrelere elektrik iletildiğini gördüm sorunu anlamaya çalışırken ana kontrol kolonunu tamamen bozdum. Şimdi ben bu sistemi nasıl çalıştırabilirim? 1 kolon yüzünden tüm set çöpe gidecek yoksa.
  1. Resimde bahsettiğim ana kontrol kolonu bulunmakta.
  2. Resimde subwoofer ve bağlantı yerleri bulunmakta
NOT: Ana kontrol panelinin kablosu VGA uçludur!

sa.png
41kJG1XyzIL.jpg 5123296-1290026313.jpg

Son düzenleme:
Eğer çok kurcalamadıysanız önemli bir sorunu yoktur. Bir elektronikçide tamir ettirerek fazla ücret ödemeden sorunu halledebilirsiniz. Ona uygun farklı bir ev tipi amfi size pahalıya patlar. Ayrıca resmini attığınız hoparlörden de internette bulabilirsiniz.

Servise ya da işini bilen bir tamirciye götürün derim. Benim 2+1 ses sistemimin de amfisi bozulmuştu. Hoparlörler için stereo ve woofer için mono bir amfi yapıp, kabine yerleştirmiştim. Çok uğraştım ama parazit sesinden kurtulamadım hiç. O şekilde 2-3 yıl daha kullanmıştım.

Bu işlerden anlamıyorsanız, bu yöntem sizin için geçerli değil maalesef. Tek seçeneğiniz tamir veya yeni bir set gibi görünüyor. Hazır amfi almanızı da önermem, maliyet olarak bir avantajı olmaz ve montajı yine sorun olur sizin için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı