5.500 TL GTX 1070 Sistem Toplama

Eğer i7 6700 (K'SIZ MODEL!) ve h170 anakart alırsanız ileride işlemci kullanımınız 100'leri bulmaz.İ5 yeterlidir ancak bütçe varken i7 alın. Soğutucu ileride eklenebilir kolayca ancak işlemci değişimi zor iş. Birde stok soğutucu 70 derece civarında tutabiliyor i7 6700'ü.
Anladım teşekkür ederim ozaman işlemciyi i7 yaptığım zaman liste gayet iyi olucak değil mi diğer parçalarda herhangi bir sıkıntı yok.RAM vs.

Konuyu açan kişi benim :) noktadan sonra boşluk bırakmadığım için cevap yazma yasağı aldım.Biraz farklı bir ceza anlayışı var buranın tez yazmıyoruz sonuçta neyse ben zaten eğer i7 6700k alsam bile kesinlikle bir ayrı soğutucu alacaktım zaten.Performans konusunda çok kararsız kaldım fakat sonradan i56600k nın yeterli olabilceğini düşündüm yoksa dediğiniz çok mantıklı işlemci ve soğutucu parası verildiğinde i7 yi geçiyor bile fakat dediğim gibi sıvı soğutma kesinlikle alıcam

i7 6700 (K'SIZ MODEL!)

Arkadaşında dediği gibi i7 6700 modeli i7 6700K modelinden bahsetmiyorum, ikisi farklı modeller K ibareli hız aşırtmaya açık olduğunu belirtiyor.

Dosya Ekleri

• 5000.JPG
    5000.JPG
    63,8 KB · Görüntüleme: 104
Overclock yapmıyacaksınız en iyi Overclocksuz sistem bu. :) Toplam fiyatı 5147 TL.Eki Görüntüle 185187
OC yapmayı düşünüyorum ilerisi için :)

Hocam kendi toplayacağım sistemi önereyim size. Eğer 5500 TLyi bulsun diyorsanız parçalarda yükseltme yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 185190
Tavsiyeniz için teşekkürler OC düşündüğüm için k ve z anakart almam lazım:) zaten onları değiştirdiğimizde benzer bir sistem oluyor :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı