Fiyatta ona göre güzel ama Sen topla bakalım 5500 aşırı geçmeyecek Ben dediğim kartları yazdım yukarı, sende o kartlarla toplayabilirsin veya hazır sistem de olabilir kronik olmayan.
Dark Raıder 500w 3x12cm Rgb Fan Atx Pencereli 2xus arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
www.gaming.gen.tr
Daha yeni çıktı sistem. Tek sıkıntısı ekran kartı eski seri mi yeni seri mi bilmiyorum. Öğrenip buraya yazacağım. Ben de almak istiyorum da.
Peki 500TL ile 700TL arasında ekran önerebilir misiniz? İtopya da ki fena değil gibi onu alırım, zaten sürekli oyun oynanmayacak arada böyle oyun atmak için olur. Kendime toplamadığım için bütçesi ne derse onu söylüyorum.
Peki 500TL ile 700TL arasında ekran önerebilir misiniz? İtopya da ki fena değil gibi onu alırım, zaten sürekli oyun oynanmayacak arada böyle oyun atmak için olur. Kendime toplamadığım için bütçesi ne derse onu söylüyorum.
Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acaba Nvidia G-Sync özelliği olanın var mı? Fena değil monitör, ultra 1080p için 75Hz de kötü sayılmaz. Zaten FPS online oyunlar yerine genellikle yarış, strateji ve hikaye bazında oyunlar olacağı için 5ms de fena değil.