5-6 bin TL arası kumaş oyun koltuğu önerisi

Bütçe
6k
Kral, kesinlikle Hawk'ı tercih etmelisin! Malzeme kalitesi ve destek konusunda kusursuz bir seçenek. Diğer koltuklar gibi gıcırdama ya da benzeri sorunlar asla yaşamazsın.

Aynı koltuktan mı bahsediyoruz hocam? Hawkla ilgili bi dünya gıcırdama şikayeti var.
Gıcırdama hepsinde var aslında. Bende şu aralar koltuk bakıyorum belki baktığım süreç 2 haftayı geçti her üründe rastladım. Bir kusur sayılmaz fikrimce.

Hawk ve xdrive anka arasında gidip geliyorum bu arada :)

Kral, kesinlikle Hawk'ı tercih etmelisin! Malzeme kalitesi ve destek konusunda kusursuz bir seçenek. Diğer koltuklar gibi gıcırdama ya da benzeri sorunlar asla yaşamazsın.
Aynı koltuktan mı bahsediyoruz hocam? Hawkla ilgili bi dünya gıcırdama şikayeti var. İ
Gıcırdama hepsinde var aslında. Bende şu aralar koltuk bakıyorum belki baktığım süreç 2 haftayı geçti her üründe rastladım. Bir kusur sayılmaz fikrimce.

Hawk ve xdrive anka arasında gidip geliyorum bu arada :)
Anka modelini denemedim yorum yapamam ama hawk fab serisi benim için hayal kırıklığı oldu. Geçen hafta aldım ayakları pas içinde geldi. Montajını yapacağım vida yalama olmuş boşa dönüyordu yerinden çıkartamadım. Başlangıçta bu tip sorunları görünce iade ettim geçtim.

Anka, Tarsus ve Exvega Andromeda arasında gidip geliyorum bakalım

XDrive Anka aldık bakalım.hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun, yorumlarınızı bekliyoruz.

30 Kasım'da xDrive Tarsus modelinin siparişini verdim. Firma hala gönderimini yapmadı.
Geçen hafta sorduğumda kargoda ürünün kaybolduğunu söylediler daha sonrasında da aldığım siyah renkten başka ellerinde olmadığını mekanizma beklediklerini yaklaşık 1 ay süreceklerini ya da istersem ellerinde açık gri renginin olduğunu ve hemen gönderebileceklerini söylediler. Özellikle siyah istememe rağmen beklememek için gri renge onay verdim. Ama maalesef gönderimini sağlamadılar. Hangi markaya güveneceğimizi şaşırdık artık, keşke bunlarla uğraşacağıma gidip Adore ve İkea'dan alsaydım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı