5-6 bin TL bıçak önerisi

Daha fazla  
CSFloat üzerinden bıçak almayı düşünüyorum, bütçe 5-6k. Hoşuma giden bıçaklar Huntsman ototronik, Kukri Crimson web, Survival tiger tooth. Sizin öneri ve deneyimlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Falcon knife ototronik ve stiletto bıçakları güzel animasyonları olan bıçaklar oynaması keyifli, ben ursus kullanıyorum biraz düz bi bıçak ama inceleme ve çekme animasyonu var. Bu fiyat da çoğu bıçakda dış görünuş seçenekleri çok dar oyuzden sade aşınsa bile değişmeyen görünmler seçmek güzel olabilir

1)Huntsman (veya Bowie) Autotronic
2) Shadow Daggers Marble Fade
3) Kukri Blue Steel
4) Gut Knife Lore
5) Ursus Knife Blue Steel

olabilir. Falchion Knife Damascus Steel de gayet güzel duruyor hatta Şam Çeliğinin en iyi durduğu bıçak ona da bakabilirsin.

Bıçaktan bağımsız söylüyorum Shadow Daggers'a Marble Fade çok yakışıyor yani premium bıçak hissi veriyor ki o bütçede kolay bulamazsın
Katılıyorum bence de inanılmaz yakışıyor. Ama daggers ekranda baya küçük kalıyor ben bıçağın kendisini pek sevemiyorum

1)Huntsman (veya Bowie) Autotronic
2) Shadow Daggers Marble Fade
3) Kukri Blue Steel
4) Gut Knife Lore
5) Ursus Knife Blue Steel

olabilir. Falchion Knife Damascus Steel de gayet güzel duruyor hatta Şam Çeliğinin en iyi durduğu bıçak ona da bakabilirsin.
Çok iyi liste olmuş hocam kukri blue still alıp geçecektim başta sonra ya biraz renkli mi olsa acaba deyip vazgeçmiştim. Falchion da çok iyi bir seçenek.

Ben Bowie Autotronic aldım memnunum daha önce Kukri Blue Steel vardı ikisi de güzel bıçak. Kukrinin animasyonu güzel ama bıçak pek hoş durmuyor açıkçası.

Falchion al bence Hunstman ikinci alternatif olsun

Ben Bowie Autotronic aldım memnunum daha önce Kukri Blue Steel vardı ikisi de güzel bıçak. Kukrinin animasyonu güzel ama bıçak pek hoş durmuyor açıkçası.

Falchion al bence Hunstman ikinci alternatif olsun
Falchion right click animasyonu da çok hoş. Sanırım falchion ototronik alacağım. Bütçeyi zorlayabilirsem belki bir tiger tooth olabilir :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı