5-6 bin TL blue switch klavye önerisi

Bütçe
5-6K

Dovem

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5700x , asus rtx 3060 12gb OC, 8x2 ram, asus prime A320M-E anakart
Arkadaşlar blue switch (öneriniz olursa başka tür switch de olur) %50, 60, 75 olur 75 favorim, mekanik klavye önerirseniz çok iyi olur. Bütçem 5-6 K'ya kadar zorlar, üstüne de çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reddragon Kumara Serisi Bakabilirsin Çok İyi Fiyatlı Ve Kaliteli

Arkadaşlar blue switch (öneriniz olursa başka tür switch de olur) %50, 60, 75 olur 75 favorim, mekanik klavye önerirseniz çok iyi olur. Bütçem 5-6 K'ya kadar zorlar, üstüne de çıkabilirim.
Hocam piyasada üst kalite cliky switch (blue gibi) bulmak zor. Hatta hiç görmedim üst kalite bir cliky switch klavye ama hissiyat olarak blue switche benzeyen brown switch gibi tactile switch olan klavyeler var. Bütçene uygun en düzgün tactile switch klavye de bu olur diye düşünüyorum. Beğenmezsen bütçene uygun daha çok model vardır tabi, hepsini göstermeye çalışırım.

@Yuiis Gayet güzel gözüküyor yani benim isteğim tuş hissiyatını hissetmek geri bildirim önemli benim içim red switchlerde sıkıntı yaşıyorum ondan baktım blue switch razerin yeşil switchleri yada dediğin gibi brown switchleri öneriyorlar yani kaliteli olsun sıkıntı çıkarmasın daha uygunda olabilir pahalıda yeterki aliliyim uzun zaman kullanıyım mobacıyım zaten ondan daha cok blue tarzı istiyorum önerin nedir?

Son düzenleme:
Hocam sizin için sadece hissiyatı önemliyse brown switch gibi tactile switch alın derim çünkü blue switchler hem stok switch olarak bulunmuyor, yani üst kalite bir blue switch istiyorsanız hot swap bir klavye alıp üstüne tekrar blue switch almanız gerekecek, çoğu kişiyi rahatsız eden bir diğer kısmı da çok gürültülü olmaları.
Bence sizin için en iyisi tactile switchler olur. Attığım klavye stok olarak tactile switchlerle geliyor ve kalitesi de gayet iyi bir klavye. Şu anda bunun harici çok fazla tactile switchle satılan klavye yok, satıcılar hep red gibi linear olan switchlerle satıyorlar klavyeleri.
Bütçeniz yetiyorsa ve zevkinize uyuyorsa bu attığm m1 V5 tam size göredir.
Ama dersen ki beğenmedim, 2-3k ya da güzel klavyeler var, onlardan alıp üstüne bir de tactile switch alırsın ama biraz zahmetli olur işte.

@Yuiis tamamdır hocam teşekkür valla son bir sorum olucak müsadenizle attığınız klavye purple pro switch diyor birde ingilizce Q klavye onu yazılımdan değiştirebiliyorumdur herhalde dimi bilgim yok da

@Yuiis tamamdır hocam teşekkür valla son bir sorum olucak müsadenizle attığınız klavye purple pro switch diyor birde ingilizce Q klavye onu yazılımdan değiştirebiliyorumdur herhalde dimi bilgim yok da
Hocam kendi dediğiniz gibi ingilizce Q sadece görünüşü değiştiriyor, sizin tuşların yerini değiştirmez yani, dert etmeyin.
klavye purple pro switch diyor
Hocam onu brown switch gibi düşünebilirsiniz. Brown switch bir tactile switchtir. Bu purple pro da tactile switch. Yani ikisinin hissiyatı aynı. Bİr de kalite olarak purple bro çoğu düz brown switchden iyidir yani.

Hocam bu m1 V5' in bir de m1 V3 modeli var. Aralarındaki tek fark V3' de 6000 mah batarya varken
V5' de 8000 mah batarya var. Eskiden ikisinin fiyatı aynı olduğu için V3' e dikkat etmiyordum ama şimdi V3'ü daha ucuz yapmışlar. Yani çok para vermek istemiyorsanız onu da alabilirsiniz.

@Yuiis Çok önemli değil 200 lira daha koyarım. Valla hocam çok çok teşekkür ederim iyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…