BeratYagcii
Decapat
Daha fazla
Soundbar daha iyi bir secim olacaktır hocam. Harici subwoofer olduğu için basslar daha iyi olur.
Samsung önerebilirim. 300Watt.
Samsung HW-C450 Soundbar Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung HW-C450 Soundbar fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung HW-C450 Soundbar özelliklerini incele, 3.795,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Forum harici birkaç kişi Logitech Z533 demişti de bir arkadaşımda dinlemiştim o cihazdan sence hangisi daha iyidir? Reis bir de ben bunu masaüstü bilgisayarımda kullanabileceğim değil mi yorumlarda herkes TV'ye bağlamış çünkü.
Masaüstüne bağlayabilirisiniz Bluetooth bağlantısı ile. Z533 modelide gayet iyidir. Sadece Sounbar'ın koyulacağı alanı iyi seçmek lazım.
Elektronik: Behringer Truth 4.5 BT Aktif Stüdyo Hoparlörü - 6.555₺
Merhaba arkadaşlar. https://musiclightmarket.com/urun/behringer-truth-4-5-bt-4-5-aktif-studyo-monitoru-cift/ Mackie CR4-XBT 4 veya PRESONUS Eris 4.5 BT karşısında fiyat olarak ezici bir üstünlüğü bulunan ve hakkında çok da fazla inceleme veya test videosu olmayan Behringer Truth 4.5 BT'yi...www.technopat.net
HOcam bu konuyu açmıştım geçen ay. Ve halen uygun fiyat devam etmekte. Tabii ki bir subwoofer etkisi vermeyecektir ama stüdyo monitörü olduğu için gerçekten dinlemekten keyif alacağınız ve bir o kadar da bass ile tatmin eden bir ürün. 4, 5" olduğu için yeterli diyebilirim. 3, 5" olanlar ile arasında hayli bass ve ses şiddeti farkı var.
Reis bassı kuvvetli olsun istiyorum çünkü çok müzik dinleyen biriyim üçünden sence hangisi Logitech mi Samsung mu bu mu
sence hangisin bassı daha kuvvetlidirElektronik: Behringer Truth 4.5 BT Aktif Stüdyo Hoparlörü - 6.555₺
Merhaba arkadaşlar. https://musiclightmarket.com/urun/behringer-truth-4-5-bt-4-5-aktif-studyo-monitoru-cift/ Mackie CR4-XBT 4 veya PRESONUS Eris 4.5 BT karşısında fiyat olarak ezici bir üstünlüğü bulunan ve hakkında çok da fazla inceleme veya test videosu olmayan Behringer Truth 4.5 BT'yi...www.technopat.net
HOcam bu konuyu açmıştım geçen ay. Ve halen uygun fiyat devam etmekte. Tabii ki bir subwoofer etkisi vermeyecektir ama stüdyo monitörü olduğu için gerçekten dinlemekten keyif alacağınız ve bir o kadar da bass ile tatmin eden bir ürün. 4,5" olduğu için yeterli diyebilirim. 3,5" olanlar ile arasında hayli bass ve ses şiddeti farkı var.
Soundbar'dan daha iyi bass ve stereo kalitesi vereceğine eminim. Bluetooth sürümü de gayet güncel ve iyi çalışıyor.
Masaüstüne bağlayabilirisiniz Bluetooth bağlantısı ile. Z533 modelide gayet iyidir. Sadece Sounbar'ın koyulacağı alanı iyi seçmek lazım.
Soundbar yapılış amacı nedeniyle daha çok entertainment dediğimiz film ve TV izleme gibi genel bir ses veriyor. Subwoofer'lı modeller de var soundbarlarda. O zaman daha etkileyici olabilir. Ama Behringer stüdyo monitörü olduğu için sadece bass değil birçok Hz alanını tek yerde barındırdığından gerçeğine daha yakın bir dinleme deneyimi sınuyor. Ayrıca Bass olarak da zaten kendi üzerinde de ekolayzer olduğu için keyfine göre ayarlayabilirsin. Ben ses kartı ile kullanıyorum. Ama Bluetooth ile de bağladığımda bass tatmin ediyor. İleride belki bütçen olursa bir Subwoofer alırsın. Ama müzik oyun ve film keyfine güzel bir başlangıç için şimdilik bu Behringer işini görecektir. Ayrıca Setup'ta çok hoş duruyorlar.
Eki Görüntüle 2387762
Şu an hoparlör açıları tam kulağıma göre. Stüdyo hoparlörlerinde hoparlör açıları çok önemli. Özellikle Tweeter'lar belirli bir açıya ses gönderdiklerinden konumlandırma önemli. Şu an dinlediğim müzik kulaklarımı sarmalıyor mesela. Soundbar PC Setup için o nedenle çok uyumlu değil. TV izlerkenki gibi uzak mesafede olduğunuzda soundbar oda içerisinde genele daha iyi ses yayar. Ama Stüdyo hoparlörleri direkt size hizmet eder ve yakın mesafeden dinlenince keyfine doyum olmaz.
Elektronik: Behringer Truth 4.5 BT Aktif Stüdyo Hoparlörü - 6.555₺
HOcam bu konuyu açmıştım geçen ay. Ve halen uygun fiyat devam etmekte. Tabii ki bir subwoofer etkisi vermeyecektir ama stüdyo monitörü olduğu için gerçekten dinlemekten keyif alacağınız ve bir o kadar da bass ile tatmin eden bir ürün. 4, 5" olduğu için yeterli diyebilirim. 3, 5" olanlar ile arasında hayli bass ve ses şiddeti farkı var.
Soundbar'dan daha iyi bass ve stereo kalitesi vereceğine eminim. Bluetooth sürümü de gayet güncel ve iyi çalışıyor.
Eki Görüntüle 2387758
Sert demeyelim. Sert bass her zaman diğer sesleri öldürür. Kararında bir BASS sunuyor. Yani aslında olması gereken şekilde. SOundbar'dan kesinlikle çok daha iyidir ama. Yani 20K'lık soundbar'lardan bahsetmiyorum tabii ki. Ama bu fiyat bandından en temiz sesi ve bassı alırsın. Dediğim gibi ilerde biraz daha kenara para koyup bir de Subwoofer alabilirsin. Ama şimdilik idare eder Behringer seni. Bass'ı artırabiliyorsun tabii ki ama eğer ses kaynağından kaliteli bir bit oranı almıyorsan zaten tüm hoparlörlerde bass patlayacak, kaliteli bir hissiyat vermeyecektir. Olabildiğince kaliteli kablolar kullan. Apple Müzik veya Sportify kullanmaya bak ve bu uygulamaların ayarlarından ses kalitelerini yükselt. Ayrıca toplasan 100 lira gibi bir fiyata Windows Store'dan Dolby ve DTS uygulamalarını satın alıp sesleri daha da zenginleştirebilirsin.Bassı yeterli düzeyde sert vuruyor hissettiriyor diyorsan alıyorum reis
Evet Hocam. Presonus Mackie vb muadilleri var. Ama şu anki peşin fiyatıyla tartışmasız olarak rakibi yok. Hem 4.5" hem de bluetooth bir arada.Amazon'da görmüştüm hocam güzel cidden ve bunlar Hi-Fi diye biliyorum.