5-6 bin TL ev için ses sistemi önerisi

Sert demeyelim. Sert bass her zaman diğer sesleri öldürür. Kararında bir BASS sunuyor. Yani aslında olması gereken şekilde. SOundbar'dan kesinlikle çok daha iyidir ama. Yani 20K'lık soundbar'lardan bahsetmiyorum tabii ki. Ama bu fiyat bandından en temiz sesi ve bassı alırsın. Dediğim gibi ilerde biraz daha kenara para koyup bir de Subwoofer alabilirsin. Ama şimdilik idare eder Behringer seni. Bass'ı artırabiliyorsun tabii ki ama eğer ses kaynağından kaliteli bir bit oranı almıyorsan zaten tüm hoparlörlerde bass patlayacak, kaliteli bir hissiyat vermeyecektir. Olabildiğince kaliteli kablolar kullan. Apple Müzik veya Sportify kullanmaya bak ve bu uygulamaların ayarlarından ses kalitelerini yükselt. Ayrıca toplasan 100 lira gibi bir fiyata Windows Store'dan Dolby ve DTS uygulamalarını satın alıp sesleri daha da zenginleştirebilirsin.

Evet Hocam. Presonus Mackie vb muadilleri var. Ama şu anki peşin fiyatıyla tartışmasız olarak rakibi yok. Hem 4.5" hem de bluetooth bir arada.
gerçekten saolun çok yardımcı oldunuz alacağım bunu ve kaliteli kablo kullan derken neyi kastettin reis ne kablosu lazım

Sence hangisin bassı daha kuvvetlidir

Reis sence hangisi bir arkadaş bir cihaz daha önermiş bugün alacağım sizin fikriniz benşm için çok önemli 😂

Hocamızın artığı model tam bir müzik sistemi hocam. Sounbar bass olarak( harici sub olduğundan dolayı daha kuvvetli) Fakat zengin ses kalitesi Hi-Fi müzik derseniz bence hocamızın attığını alın derim.

Sert demeyelim. Sert bass her zaman diğer sesleri öldürür. Kararında bir BASS sunuyor. Yani aslında olması gereken şekilde. SOundbar'dan kesinlikle çok daha iyidir ama. Yani 20K'lık Soundbar'lardan bahsetmiyorum tabii ki. Ama bu fiyat bandından en temiz sesi ve bassı alırsın. Dediğim gibi ileride biraz daha kenara para koyup bir de Subwoofer alabilirsin. Ama şimdilik idare eder Behringer seni. Bass'ı artırabiliyorsun tabii ki ama eğer ses kaynağından kaliteli bir bit oranı almıyorsan zaten tüm hoparlörlerde bass patlayacak, kaliteli bir hissiyat vermeyecektir. Olabildiğince kaliteli kablolar kullan. Apple Müzik veya Sportify kullanmaya bak ve bu uygulamaların ayarlarından ses kalitelerini yükselt. Ayrıca toplasan 100 lira gibi bir fiyata Windows Store'dan Dolby ve DTS uygulamalarını satın alıp sesleri daha da zenginleştirebilirsin.

Evet Hocam. Presonus Mackie vb muadilleri var. Ama şu anki peşin fiyatıyla tartışmasız olarak rakibi yok. Hem 4.5" hem de Bluetooth bir arada.

Hocam, AUX to RCA kablolardan kaliteli olanlarından alın. Ürün yanında gelen sıradan bir kablo. Yeter elbet ama daha kaliteli kablolarda daha az parazit ve ses kaybı yaşarsınız.

Reis sana zahmet bir de kablo linki bırakır mısın cihazı aldım da kablo şartsa çok fark ederse onu da alayım

Sert demeyelim. Sert bass her zaman diğer sesleri öldürür. Kararında bir BASS sunuyor. Yani aslında olması gereken şekilde. SOundbar'dan kesinlikle çok daha iyidir ama. Yani 20K'lık Soundbar'lardan bahsetmiyorum tabii ki. Ama bu fiyat bandından en temiz sesi ve bassı alırsın. Dediğim gibi ileride biraz daha kenara para koyup bir de Subwoofer alabilirsin. Ama şimdilik idare eder Behringer seni. Bass'ı artırabiliyorsun tabii ki ama eğer ses kaynağından kaliteli bir bit oranı almıyorsan zaten tüm hoparlörlerde bass patlayacak, kaliteli bir hissiyat vermeyecektir. Olabildiğince kaliteli kablolar kullan. Apple Müzik veya Sportify kullanmaya bak ve bu uygulamaların ayarlarından ses kalitelerini yükselt. Ayrıca toplasan 100 lira gibi bir fiyata Windows Store'dan Dolby ve DTS uygulamalarını satın alıp sesleri daha da zenginleştirebilirsin.

Evet Hocam. Presonus Mackie vb muadilleri var. Ama şu anki peşin fiyatıyla tartışmasız olarak rakibi yok. Hem 4.5" hem de Bluetooth bir arada.

@KafadanKontak kablo önerisi alabilir miyim reis çok önemliyse cidden fark ederse onu da alalım bari anlamı olsun

@KafadanKontak kablo önerisi alabilir miyim reis çok önemliyse cidden fark ederse onu da alalım bari anlamı olsun
Bilgisayarının klasik 3.5mm Jack ses çıkışına bağlayacaksın değil mi?

Uygun fiyatlı bir seçenek olarka bu olabilir, VegGieg ürünlerini çok aldım geçen ay ve hepsinden memnun kaldım. Fiyat politikaları da harika:

Bu da benim de kullandığım marka, daha kaliteli ve sağlamdır:

Tabii ki benim tavsiyem hep ses kartıyla kullanılması olurdu.

Bilgisayarının klasik 3.5mm Jack ses çıkışına bağlayacaksın değil mi?

Uygun fiyatlı bir seçenek olarka bu olabilir, VegGieg ürünlerini çok aldım geçen ay ve hepsinden memnun kaldım. Fiyat politikaları da harika:

Bu da benim de kullandığım marka, daha kaliteli ve sağlamdır:

Tabii ki benim tavsiyem hep ses kartıyla kullanılması olurdu.

Hocam atmış olduğunuz K5 Pro'yu evimde ki sistemde kullanabilir miyiz? Kısacası evimde Araba ses sistemi mevcut. Zk TB21 anfisi kullanıyorum. Fakat biraz cızırtı var. Bu attığınız ses kartının arka kısımına 2'li RC ve 3.5mm dönüştürücü ile kasanın 3.5mm çıkışına mı bağlamamız gerek? Ön tarafta ki AUX çıkışından da ses alıyoruz değil mi? Yardimci olursanız sevinirim.

Yani bu Amazon.com.tr kablonun 2 ucu ses kartının arkasına diğer uç ise kasaya değil mi? Optik giriş yok maalesef olsa daha iyi gerçi.

Son düzenleme:
Hocam attığım kabloda AUX girişi bilgisayara, 2x RCA girişi de hoparlöre takılıyor. Sonrasında sadece hoparlöre güç vermeniz yeterli.

Ses kartının Type-C üzerinden bağlandığı anda Windows Mac Android ve Playsitation'da ses kartı olarak göründüğünü söyleyebilirim ve bir sürücü kurmanıza gerek yok. Optik Toslink ile anakartıma, type-c ile de macbook pro'ya bağlı olarak kullanıyorum. Arkasındaki 2x RCA çıkışıyla ve önceki kulaklık çıkışıyla da ses çıkışı alabiliyorsunuz. Ben şu anda Behringer hoparlörlerimde RCA çıkışlarını kullanıyorum. Bu arada arkadan ses alırken önden de kulaklık takınca yine aynı anda ses alabiliyorsunuz. Evdeki ses sisteminize de yeterli gücü sağlayacaktır diye düşünüyorum. Sitesinden güç vs özelliklerine bakmanızı öneririm.

Hocam attığım kabloda AUX girişi bilgisayara, 2X RCA girişi de hoparlöre takılıyor. Sonrasında sadece hoparlöre güç vermeniz yeterli.

Ses kartının Type-C üzerinden bağlandığı anda Windows Mac Android ve Playsitation'da ses kartı olarak göründüğünü söyleyebilirim ve bir sürücü kurmanıza gerek yok. Optik Toslink ile anakartıma, Type-C ile de MacBook Pro'ya bağlı olarak kullanıyorum. Arkasındaki 2X RCA çıkışıyla ve önceki kulaklık çıkışıyla da ses çıkışı alabiliyorsunuz. Ben şu anda Behringer hoparlörlerimde RCA çıkışlarını kullanıyorum. Bu arada arkadan ses alırken önden de kulaklık takınca yine aynı anda ses alabiliyorsunuz. Evdeki ses sisteminize de yeterli gücü sağlayacaktır diye düşünüyorum. Sitesinden güç vs özelliklerine bakmanızı öneririm.

Teşekkulürler hocam. Kasada Type-C çıkışı yok dönüştürücüde sorun olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı