Aryond A27 V2 180 Hz 1Ms Curved Oyuncu Monitörü | Monster Notebook bunu alabilirsin qhd ama sen bilirsinDostlar selam. G3 24" 144Hz monitörüm var. Gözlerimi çok yoruyor. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve onu pivot olarak kullanabiliyorum. VA panel ghosting vs. gözlerimi çok yoruyor. Bebeple Flicker Free, IPS bir monitör arıyorum. Şöyle iki monitör buldum. Sizler değerlendirin ve bana yine bu bütçelerde, maksimum 6 bin TL'ye bir monitör tavsiyesine açığım. 24-27" fark etmez, tercihen 24 ama (1080p için).
MSI PRO MP245V 24" Flat 1920X1080 (FHD) 23.8 VA 100 Hz 1 ms Anti-Glare Monitör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI PRO MP245V 24" Flat 1920X1080 (FHD) 23.8 VA 100 Hz 1 ms Anti-Glare Monitör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
akakçeye neden bakıyorsun?Bu fiyata alabileceğiniz en iyi monitör.
Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nereye bakayım? Bütün satıcı seçenekleri görünüyor. Taksitle almak isterse başka satıcıdan alır.Aryond A27 V2 180 Hz 1Ms Curved Oyuncu Monitörü | Monster Notebook bunu alabilirsin qhd ama sen bilirsin
akakçeye neden bakıyorsun?
yanlış fiyatlar yazıyor çünkü ordaNereye bakayım? Bütün satıcı seçenekleri görünüyor. Taksitle almak isterse başka satıcıdan alır.
Nerede yanlış fiyat gösterir misin? Kaç senedir Akakçe üzerinden öneri yaparım. Böyle bir saçmalığı ilk defa duydum. Olmayan siteler var. Onları da kendim bakıyorum.yanlış fiyatlar yazıyor çünkü orda
Yanlış fiyatlar yazıyor çünkü orada
Bu monitörü insanlar HB'den indirim zamanında almıştı. O zaman fiyatına göre baya güzeldi ama bu bütçede daha güzel monitörler var hocam.Alınabilecek en iyi monitörlerden birisidir Legion. Ben 5K iken almıştım 6K ya alınır mı? Tartışılır ama özellikleri iyidir. Hala oldukca memnunum.
Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İncelemem mevcut:
İnceleme: Lenovo Legion R25I30 monitör incelemesi
Merhaba değerli Technopat hocalarım. Hepsiburada üzerinden sipariş etmiş olduğum ve bugün sabah (20.02.2024) teslim adlıgım "Lenovo Legion R25I30 modelini inceleyeceğim. İncelemeden önce tam anlamıyla deneyimlerimi yazmak istediğimden kurduğumdan beri 6-9 saat boyunca YouTube, CS:GO, Photoshop...www.technopat.net
Bu monitörü insanlar HB'den indirim zamanında almıştı. O zaman fiyatına göre bayağı güzeldi ama bu bütçede daha güzel monitörler var hocam.
Şu monitörü önerirken ne düşündün ?Aryond A27 V2 180 Hz 1Ms Curved Oyuncu Monitörü | Monster Notebook bunu alabilirsin qhd ama sen bilirsin