5-6 bin TL monitör tavsiyesi

Şu monitörü önerirken ne düşündün ?
1731233084558.png

Dostlar selam. G3 24" 144Hz monitörüm var. Gözlerimi çok yoruyor. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve onu pivot olarak kullanabiliyorum. VA panel ghosting vs. gözlerimi çok yoruyor. Bebeple Flicker Free, IPS bir monitör arıyorum. Şöyle iki monitör buldum. Sizler değerlendirin ve bana yine bu bütçelerde, maksimum 6 bin TL'ye bir monitör tavsiyesine açığım. 24-27" fark etmez, tercihen 24 ama (1080p için).

Cevaplar için teşekkürler, hepsini inceliyorum. Konudan biraz uzaklaşıldığı için kendi metnime yanıt vereyim istedim.

Gaming önceliğim yok. Önemli olan profesyonel kullanım için göz koruyucu etkileri ve özellikleri olan bir monitör 🙂 konuya yanıt verecek olan diğer arkadaşlar da buradan devam ederse çok sevinirim. Attığınız modelleri inceleyeceğim.

Cevaplar için teşekkürler, hepsini inceliyorum. Konudan biraz uzaklaşıldığı için kendi metnime yanıt vereyim istedim.

Gaming önceliğim yok. Önemli olan profesyonel kullanım için göz koruyucu etkileri ve özellikleri olan bir monitör 🙂 konuya yanıt verecek olan diğer arkadaşlar da buradan devam ederse çok sevinirim. Attığınız modelleri inceleyeceğim.
Göz koruma özellikleri zaten o fiyattaki neredeyse her üründe var fakat diğer özelliklerden ona sıra gelmiyor. Attığım Dell'i şiddetle tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı