Bunların hiç biri bütçeye uygun değil yalnız gördüğüm kadarıyla.![]()
Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 5.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe çıkarsa;
Bütçeyi biraz daha aşabilirim demiş arkadaş. Çıkamazsa başka öneriler yapabilirim.Bunların hiç biri bütçeye uygun değil yalnız gördüğüm kadarıyla.
Ben bu koltuktan aldım zamanında 6 bine falan ama hiç memnun değilim, bel desteği var bele oturmuyor kayıyor kafa desteği var kafaya denk gelmiyor koca sandalye hiç gerek yok bence güzel bir ofis sandalyesi al. Senin için görsel önemli mi illa oyuncu sandalyesi mi olmalı?Bunların hiç biri bütçeye uygun değil yalnız gördüğüm kadarıyla.
Yine de en azından 1 tane bütçeye uygun bir şey olması lazımdı, öneri yapıyorsanız yani.Bütçeyi biraz daha aşabilirim demiş arkadaş. Çıkamazsa başka öneriler yapabilirim.
![]()
Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 5.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe çıkarsa;
Ben bu koltuktan aldım zamanında 6 bine falan ama hiç memnun değilim, bel desteği var bele oturmuyor kayıyor kafa desteği var kafaya denk gelmiyor koca sandalye hiç gerek yok bence güzel bir ofis sandalyesi al. Senin için görsel önemli mi illa oyuncu sandalyesi mi olmalı?
Dostum emin olabilirsin çok çok daha rahattırAttıklarının hiçbiri bütçeme uygun değil 5-6 bin TL diye belirtmiştim ama sen 10000 TL'lik koltuk atmışsın
Benim için görsel önemli değil ama bir ofis sandalyesi oyuncu koltuğunun vereceği rahatlığı verebilir mi sence uzun süre PC başında oturabiliyorum daha rahat bir şey olmasını istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.