5-6 bin TL RTX 4070 Super için monitör önerisi

1080p istiyorsanız;

2K istiyorsanız da bunu alabilirsiniz. Maalesef VA panel ancak bu fiyata 2K IPS bulabileceğinizi sanmıyorum.

1080p istiyorsanız;

2K istiyorsanız da bunu alabilirsiniz. Maalesef VA panel ancak bu fiyata 2K IPS bulabileceğinizi sanmıyorum.
oyun oynıyacağım tn panel düşünüyorum tabiki 2k olan 1080p de darboğaz yapabilir

Oyun oynayacağım TN panel düşünüyorum tabii ki 2K olan 1080p de darboğaz yapabilir

TN panel önermem, oyun oynayacaksanız da zaten yine IPS almanız daha mantıklı olur. İlla ki film/video izleyeceksiniz veya hikayeli oyunlar oynayacaksınızdır, sadece CS/Valorant oynamak için 4070 Super almamışsınızdır diye düşünüyorum. O sebeple TN almanız doğru olmaz bana kalırsa, 2K içinse @Burak Karabal hocamın attığı 2K monitör gayet güzel, bütçeyi biraz arttırıp onu almanızı tavsiye ederim.

TN panel önermem, oyun oynayacaksanız da zaten yine IPS almanız daha mantıklı olur. İlla ki film/video izleyeceksiniz veya hikayeli oyunlar oynayacaksınızdır, sadece CS/Valorant oynamak için 4070 Super almamışsınızdır diye düşünüyorum. O sebeple TN almanız doğru olmaz bana kalırsa, 2K içinse @Burak Karabal hocamın attığı 2K monitör gayet güzel, bütçeyi biraz arttırıp onu almanızı tavsiye ederim.
onun attığını lenovo'yu inceledim şuan piyasada alınabilecek en iyi fiyat performas monitörü gibi duruyor.Yok tabiki sadece o oyunları oynamak için almadım warzone black ops6 vs gibi oyunlar için de....

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı