oyun oynıyacağım tn panel düşünüyorum tabiki 2k olan 1080p de darboğaz yapabilir1080p istiyorsanız;
![]()
Gigabyte G27F 2 27" 1 ms Full HD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27F 2 27" 1 ms Full HD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27F 2 27" 1 ms Full HD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2K istiyorsanız da bunu alabilirsiniz. Maalesef VA panel ancak bu fiyata 2K IPS bulabileceğinizi sanmıyorum.
![]()
ViewSonic Omni VX2718-2KPC-MHDJ 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2718-2KPC-MHDJ 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2718-2KPC-MHDJ 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oyun oynayacağım TN panel düşünüyorum tabii ki 2K olan 1080p de darboğaz yapabilir
onun attığını lenovo'yu inceledim şuan piyasada alınabilecek en iyi fiyat performas monitörü gibi duruyor.Yok tabiki sadece o oyunları oynamak için almadım warzone black ops6 vs gibi oyunlar için de....TN panel önermem, oyun oynayacaksanız da zaten yine IPS almanız daha mantıklı olur. İlla ki film/video izleyeceksiniz veya hikayeli oyunlar oynayacaksınızdır, sadece CS/Valorant oynamak için 4070 Super almamışsınızdır diye düşünüyorum. O sebeple TN almanız doğru olmaz bana kalırsa, 2K içinse @Burak Karabal hocamın attığı 2K monitör gayet güzel, bütçeyi biraz arttırıp onu almanızı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.