5-6 bin TL tablet önerisi

iXWight

Centipat
Kardeşim için 5-6 bin TL'ye tablet alacağız sadece beklentisi Roblox'u güzel oynatsin 2-3 hatta daha fazla yıl bile olsa götürecek tablet nedir bir de en az 8 GB RAM ve 128 GB hafıza iyi olur.

Kardeşim için 5-6 bin TL'ye tablet alacağız sadece beklentisi Roblox'u güzel oynatsin 2-3 hatta daha fazla yıl bile olsa götürecek tablet nedir bir de en az 8 GB RAM ve 128 GB hafıza iyi olur.

1000 TL daha ekleyip bunu almanızı tavsiye ederim.

Hocam bu bütçede 8 GB RAM çok zor.

Bence de ama +1k ekleyip Redmi tabletlere bakabilir Redmi'lerin hepsi 8 GB RAM.

Öneri için sağol olun hocam

Hocam bu bütçede 8 GB RAM çok zor.
Hocam zorda yinede bir kaç tablet yokmudur

Öneri için sağ ol olun hocam.

Hocam zorda yine de birkaç tablet yok mudur?

Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128 modelini alabilirsiniz şu an bu tableti kullanıyorum soruda sorabilirsiniz.

memnun musunuz hocam çoğu kişi ekranı kötü ve oyun performansı kötü demiş. Ben de almayı düşünüyorum 4 GB olan versiyonu bayağı bir ucuz geldi. Dizi film izlerken ekran çok mu kötü söylenildiği kadar?

Memnunum ekranı ortalama, oyun performansı orta kalite oyunlarda üzmez, CoD Mobile, standoff 2 vs. ekranı abartıldığı kadar kötü değil dizi film için ideal ekranı ayrıca 3yıl sürüm güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemeleri alacak yani uzun ömürlü bir cihaz bütçeyi az bir şey arttırabilirseniz 8/128 olan modelide tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…