5-6 bin TL tablet önerisi

Memnunum ekranı ortalama, oyun performansı orta kalite oyunlarda üzmez, CoD Mobile, standoff 2 vs. ekranı abartıldığı kadar kötü değil dizi film için ideal ekranı ayrıca 3yıl sürüm güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemeleri alacak yani uzun ömürlü bir cihaz bütçeyi az bir şey arttırabilirseniz 8/128 olan modelide tavsiye ederim.
Hocam evet 8GB olanı da araştırdım ona çıkınca bu sefer almışken S9 FE mi yoksa A9 Plus 8GB mı alsam diye arada kalıyorum. 4GB ile 8GB farkında kesinlikle değer mi sizce?

Hocam evet 8 GB olanı da araştırdım ona çıkınca bu sefer almışken S9 FE mi yoksa A9 Plus 8 GB mı alsam diye arada kalıyorum. 4 GB ile 8 GB farkında kesinlikle değer mi sizce?

Değmez alabiliyorsanız kesinlikle S9FE alın derim bütçeniz kısıtlı ise A9+ multimedya ve orta kalite oyunlar için ideal.

Memnunum ekranı ortalama, oyun performansı orta kalite oyunlarda üzmez, CoD Mobile, standoff 2 vs. ekranı abartıldığı kadar kötü değil dizi film için ideal ekranı ayrıca 3yıl sürüm güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemeleri alacak yani uzun ömürlü bir cihaz bütçeyi az bir şey arttırabilirseniz 8/128 olan modelide tavsiye ederim.
https://app.hb.biz/ch6Knkct5eiv bu nasıldır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı