5-6 bin TL'ye 240 Hz monitör önerisi

Joeldel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 3 ay peşin fiyatına 5-6k civarlarında 240Hz bir monitör arıyorum Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. Monitörü hareket ettirebilmem benim için güzel olur önerilinizi bekliyorum.

Bakin derim.
Teşekkür ederim fiyatı gerçekten uygunmuş

R25F-30 ile 25m2N3200W çok yakın fiyattayken Philips'i öneririm. Hem daha hızlı hem de Black smearing performansı daha iyi.
Bu monitöre arkadan az dokunsan öne yapışır. Böyle dandik ayaklı modellerden kaçın. Benim böyle bir Casper vardı. Rüzgar uçunca düşüyordu.

Bu monitöre arkadan az dokunsan öne yapışır. Böyle dandik ayaklı modellerden kaçın. Benim böyle bir Casper vardı. Rüzgar uçunca düşüyordu.
Bu monitörü casperla kıyaslaman hakaret. İncelemesini izledim gayet iyi ve sallanma yok.

Aşağı-yukarı hareket ettirme veya sağa sola çevirme gibi durumlarda hiç sallanmıyor bile. Casperda dokunman yetiyordu öne yapışması için.

Casperda tasarım hatası vardı bariz. Ayrıca ayakları sağlam değildi.

Casper
IMG_2783.jpeg

Philips
IMG_2782.png

Resimde ne kadar belli olur bilmiyorum ama, dediğim gibi incelemede her türlü çeviriyor sorun yok.

Bu monitörü casperla kıyaslaman hakaret. İncelemesini izledim gayet iyi ve sallanma yok.

Aşağı-yukarı hareket ettirme veya sağa sola çevirme gibi durumlarda hiç sallanmıyor bile. Casperda dokunman yetiyordu öne yapışması için.

Casperda tasarım hatası vardı bariz. Ayrıca ayakları sağlam değildi.

Casper
Eki Görüntüle 2458033
Philips
Eki Görüntüle 2458031

Resimde ne kadar belli olur bilmiyorum ama, dediğim gibi incelemede her türlü çeviriyor sorun yok.
Monitörü teknik anlamda kıyaslamadım zaten. Böyle bir sorunu ben yaşamıştım sadece söylemek istedim. Sizde konunun altını doldurmuşsunuz zahmet edip,sağ olun.

R25F-30 ile 25m2N3200W çok yakın fiyattayken Philips'i öneririm. Hem daha hızlı hem de Black smearing performansı daha iyi.

FPS tarzi oyunlar- Valorant CS2 ve daha nicesini oynayacaksan Lenovo ama sinematik ve iyi renk istiyorsan philip tercih etmelisin karar senin hocam @Joeldel. {aciklamada Valorant yazmissin, Lenovo daha iyi senin icin}

FPS tarzi oyunlar- Valorant CS2 ve daha nicesini oynayacaksan Lenovo ama sinematik ve iyi renk istiyorsan philip tercih etmelisin karar senin hocam @Joeldel. {aciklamada Valorant yazmissin, Lenovo daha iyi senin icin}

Philips'in tepki süresi ve Black smearing performansı daha iyi. Valorant ve CS 2 gibi oyunlar içinde doğal olarak daha iyi olacaktır.

Philips;

Desktop Screenshot 2025.03.31 - 19.39.25.09.png

Lenovo;

Desktop Screenshot 2025.03.31 - 19.39.41.12.png

Lenovo'nun Philips'e göre artısı hoparlör bulunması ve daha yüksek parlaklık. Üstte yazdıklarımın haricinde denk monitörler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı