5-6 bin TL'ye kablosuz klavye tavsiyesi

Precth

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, şu anki klavyem AK820 Pro modeli ve birkaç sorun yaşadığım için 5000-6000 TL civarı yeni bir kablosuz klavye arayışındayım. Günlük kullanım için istiyorum onun yanı sıra oyun da oynuyorum.
Aklımda şu modeller var:
Akko Mod 007B HE: Bu model içime halihazırda en çok sinen model. Yurt dışı incelemelerine de baktığımda hakkında olumlu yorumlar gördüm ancak Türkiye içinde herhangi bir inceleme bulamadım o yüzden biraz kafam karıştı.
VGN V87 Pro: Manyetik switch olmamasına rağmen tasarımı hoşuma gitti.
Darmoshark Top75 HE: Yerli ve yabancı herhangi bir inceleme bulamadım garip bir şekilde kendi sitesinde de ürün gösterilmiyor en azından hall effect hali bu yüzden kafam karıştı.

Wraith'in klavyeleri inanılmaz kaliteli dostum öneririm. Ben de arkadaşımın tavsiyesi ile almıştım çok memnun kaldım. Mekanik tok switchleri, uygulama üzerinden macro veya renk ataması, klavye üzerini mini ekran, klavye üzeri joytickli ses yönetimi, tek bir klavye üzerinde usb, bluetooth 5.0, wifi özelliği sunmaları gibi kilit özellikleri var. En iyisi de markanın Türk markası olduğunu öğrenince şaşırmıştım. Globalde de çok konuşulan babacan bir markadır. Sitesine girip kendine uygun klavyelere göz atabilirsin.

Merhaba, şu anki klavyem AK820 Pro modeli ve birkaç sorun yaşadığım için 5000-6000 TL civarı yeni bir kablosuz klavye arayışındayım. Günlük kullanım için istiyorum onun yanı sıra oyun da oynuyorum.
Aklımda şu modeller var:
Akko Mod 007B HE: Bu model içime halihazırda en çok sinen model. Yurt dışı incelemelerine de baktığımda hakkında olumlu yorumlar gördüm ancak Türkiye içinde herhangi bir inceleme bulamadım o yüzden biraz kafam karıştı.
VGN V87 Pro: Manyetik switch olmamasına rağmen tasarımı hoşuma gitti.
Darmoshark Top75 HE: Yerli ve yabancı herhangi bir inceleme bulamadım garip bir şekilde kendi sitesinde de ürün gösterilmiyor en azından hall effect hali bu yüzden kafam karıştı.
Mod 007B He yapıştır manyetik switch olması bayağı iyi Akko'nun klavyeleri güzeldir.

Wraith'in klavyeleri inanılmaz kaliteli dostum öneririm. Ben de arkadaşımın tavsiyesi ile almıştım çok memnun kaldım. Mekanik tok switchleri, uygulama üzerinden macro veya renk ataması, klavye üzerini mini ekran, klavye üzeri joytickli ses yönetimi, tek bir klavye üzerinde USB, Bluetooth 5.0, Wi-Fi özelliği sunmaları gibi kilit özellikleri var. En iyisi de markanın Türk markası olduğunu öğrenince şaşırmıştım. Globalde de çok konuşulan babacan bir markadır. Sitesine girip kendine uygun klavyelere göz atabilirsin.

Hangi modelden bahsediyorsunuz hocam?

Mod 007b he yapıştır manyetik switch olması bayağı iyi Akko'nun klavyeleri güzeldir.

Yanıtınız için teşekkürler hocam. Siz daha önce Akko markasının bir ürününü deneyimlemiş miydiniz eğer deneyimlediyseniz bahsedebilirseniz çok mutlu olurum marka hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Bir de başka öneriler de varsa açığım hocam.

Yanıtınız için teşekkürler hocam. Siz daha önce Akko markasının bir ürününü deneyimlemiş miydiniz eğer deneyimlediyseniz bahsedebilirseniz çok mutlu olurum marka hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Bir de başka öneriler de varsa açığım hocam.
Akko 5087B ve 5108B modellerini deneyimledim switchleri güzel ve kasa plastik olsa da sert plastikti kaliteli hissettiriyordu. Driveri sade ve kullanması kolaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı