Merhabalar, yeni bir klavye alacağım. Eski klavyem çift basma ya da basmama sorunu yaşıyorum, bu yazıyı yazarken bile cebelleşiyorum. Kısaca şu klavye hoşuma gitti: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA almalı mıyım? Yoksa biraz daha bütçe artırıp SteelSeries Apex Pro TKL Wireless mı alayım? Veya başka öneriniz var mı?
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.
Orada yazan bildiğin düz blue switch değil. Switch seçerken rengine değil türüne bakacaksın.
Lineer = Red
Tactile = Brown
Clicky = Blue
(Daha kolay anla diye bu 3 renk ile özleştirdim switch türlerini)
Yani switchler rengine göre değil bu 3 türe göre ayrılıyor. O klavyedeki switchler de lineer switch, yani senin sandığın blue switch kadar sesli değiller.
Orada yazan bildiğin düz blue switch değil. Switch seçerken rengine değil türüne bakacaksın.
Lineer = Red
Tactile = Brown
Clicky = Blue
(Daha kolay anla diye bu 3 renk ile özleştirdim switch türlerini)
Yani switchler rengine göre değil bu 3 türe göre ayrılıyor. O klavyedeki switchler de lineer switch, yani senin sandığın blue switch kadar sesli değiller.