5-6 bin TL'ye klavye önerisi

Ropstr6697

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bir klavye alacağım. Eski klavyem çift basma ya da basmama sorunu yaşıyorum, bu yazıyı yazarken bile cebelleşiyorum. Kısaca şu klavye hoşuma gitti: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA almalı mıyım? Yoksa biraz daha bütçe artırıp SteelSeries Apex Pro TKL Wireless mı alayım? Veya başka öneriniz var mı?

W75 V2 kullanıyorum ama insanların birçoğu beğenmiyorlar. Bazı sebeplerden ötürü, haklı olabilirler. Şahsen güzel buluyorum.

Al geç.
1.6mm PCB olanını al.
blue switch çok ses çıkartıyor biraz daha sessiz olursa çok iyi olur

W75 V2 kullanıyorum ama insanların birçoğu beğenmiyorlar. Bazı sebeplerden ötürü, haklı olabilirler. Şahsen güzel buluyorum.
W75 biliyorum ama pek araştırmadım doğrusu

Blue switch çok ses çıkartıyor biraz daha sessiz olursa çok iyi olur

W75 biliyorum ama pek araştırmadım doğrusu

Blue switch ancak o kadar ses çıkarmıyor daha tok ses çıkarıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ses videosu burada. Ayrıca aynı videoda detaylı inceleme de yapılmış.

blue switch çok ses çıkartıyor biraz daha sessiz olursa çok iyi olur
Orada yazan bildiğin düz blue switch değil. Switch seçerken rengine değil türüne bakacaksın.

Lineer = Red
Tactile = Brown
Clicky = Blue
(Daha kolay anla diye bu 3 renk ile özleştirdim switch türlerini)
Yani switchler rengine göre değil bu 3 türe göre ayrılıyor. O klavyedeki switchler de lineer switch, yani senin sandığın blue switch kadar sesli değiller.

Orada yazan bildiğin düz blue switch değil. Switch seçerken rengine değil türüne bakacaksın.

Lineer = Red
Tactile = Brown
Clicky = Blue
(Daha kolay anla diye bu 3 renk ile özleştirdim switch türlerini)
Yani switchler rengine göre değil bu 3 türe göre ayrılıyor. O klavyedeki switchler de lineer switch, yani senin sandığın blue switch kadar sesli değiller.
Anladım hocam teşekkürler.

Blue switch ancak o kadar ses çıkarmıyor daha tok ses çıkarıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ses videosu burada. Ayrıca aynı videoda detaylı inceleme de yapılmış.

teşekkürler. akko monseek m1 v5-sp vıa nasıl? chilkey ND75 güzel duruyor.

Son düzenleme:
Duruşu falan iyi ürün ama bütçesine göre zayıf diyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı