Yaklaşık 6K bütçem var kulaklık almak istiyorum. Gerçekten kalite ve güzel olan şu anda HS80 düşünüyorum. Alternatif var mıdır önerebileceğiniz?
Full oyun icin mi kullanacaksin yoksa oyun muzik karisik mi?
HS80 al geç 2 yıldır kullanıyorum, bayağı memnunum.Yaklaşık 6K bütçem var kulaklık almak istiyorum. Gerçekten kalite ve güzel olan şu anda HS80 düşünüyorum. Alternatif var mıdır önerebileceğiniz?
Cloud 3 ün yeni yeni sorunları çıkmaya basladı hocam forumda gezinirseniz son zamanlarda cloud 3 le alakalı robotik ses, cızırtı, dip ses gibi sorunların tavan yaptigini gorursunuz zaten. Ayriyeten Nova 5, mikrofon olarak Nova 7 den daha iyi. Ses kaliteleride benzer. Nova 5 te çoklu baglantı yok sadece. Cloud 3 ün ses kalitesinin iyi olmadığını, basslarının direkt 0'a yakın olduğunu, Nova 5 in çok daha komple ve kaliteli bir kulaklık olduğunuda ekleyim.![]()
HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Grafiği incelerseniz yakın bir zamanda Nova 7P'nin 6k bandında gezdiğini görebilirsiniz. Eğer olur da tekrar düşerse değerlendirin.
![]()
SteelSeries Arctis Nova 7P Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 7P Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 7P Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Not: Cloud 3 ün fiyatı 4k iken Nova 5 in bence alınabilecek bir tarafı bulunmuyor.
HS80 bu iki modele göre ağır bir kulaklık bilginiz olsun.
Açıkçası ilk kez sizden duydum Cloud 3'ün sorunlarını. Kendim de kullandım. Şu an kardeşim kullanıyor. Bu tarz sorunlara rastlamadım. Biraz araştırayım neler konuşulmuş diye.Cloud 3 ün yeni yeni sorunları çıkmaya basladı hocam forumda gezinirseniz son zamanlarda cloud 3 le alakalı robotik ses, cızırtı, dip ses gibi sorunların tavan yaptigini gorursunuz zaten. Ayriyeten Nova 5, mikrofon olarak Nova 7 den daha iyi. Ses kaliteleride benzer. Nova 5 te çoklu baglantı yok sadece. Cloud 3 ün ses kalitesinin iyi olmadığını, basslarının direkt 0'a yakın olduğunu, Nova 5 in çok daha komple ve kaliteli bir kulaklık olduğunuda ekleyim.
@goktug.59 hocam daha hakim hatta bu konuya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.