5-6 bin TL'ye kulaklık önerisi

Full oyunsa Cloud 3. Rahat olsun diyorsan G733'ün üzerine tanımam rahatlık konusunda bu bütçelerde. Eğer arttırabilirim bütçeyi diyorsan V2 Pro yapıştır geç. Cloud 3 müziklerde üzebilir EQ ayarı ile toplanabilir.
Cloud 3'ün yeni kronikleri çıktı, G733 ise parasının kulaklığı değil. Razera çıkmayada gerek yok. Arctis Nova 5 bu butcelerin en iyisi suan.

Cloud 3 ün yeni yeni sorunları çıkmaya basladı hocam forumda gezinirseniz son zamanlarda cloud 3 le alakalı robotik ses, cızırtı, dip ses gibi sorunların tavan yaptigini gorursunuz zaten. Ayriyeten Nova 5, mikrofon olarak Nova 7 den daha iyi. Ses kaliteleride benzer. Nova 5 te çoklu baglantı yok sadece. Cloud 3 ün ses kalitesinin iyi olmadığını, basslarının direkt 0'a yakın olduğunu, Nova 5 in çok daha komple ve kaliteli bir kulaklık olduğunuda ekleyim.

@goktug.59 hocam daha hakim hatta bu konuya 🙂.
Günlerdir bas bas bağırıyoruz almayın bu dandik kulaklığı diye. Ses kalitesi sıfır, kulaklığı taktım müzik açtım ve müzik çalmaya başladığı an çıkardım kulaklığı. Leş gibi basslar(hiç bass yok), çamur gibi tizler. Ne çaldığını duyamıyorsun. Hakaretten cezalıydım geç baktım mesaja kusura bakmayın. :)

Önerenler de ne ses kalitesinden anlıyor ne kulaklıktan.
Az çok anlamayan belli etti kendini. EQ ile toplanabilirmiş kulaklık baksana sen :D Biz denemedik sanki EQ yapmayı. Çöp.
Belllki düzelebilir iyi bir DAC/AMP ile ama belki.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı