5-6 bin TL'ye RTX 4060 alternatifi ekran kartı önerisi

efeacarr

Hectopat
Daha fazla  
1 yıldır kullandığım MSI RTX 4060 8 GB ekran kartını satıp yeni bir ekran kartı almak istiyorum. İşlemcim i5 12400F eğer gerekirse onu da değiştirebilirim. Ekran kartı değişmeye bütçem üstüne 5 6 bin TL kadar 4060'ın piyasası hakkında bilgim hiç sıfır. AMD veya NVIDIA gibi belli bir tercihim yok her türlü öneriye açığım.

50** serisini bekleyip fiyatların düşmesiyle yeni bir 40** serisi almanızı öneriyorum.

Hocam 4060 işinizi görür şu anlık. Paranızı biriktirin ileride daha iyi bir kart alın bence.

Hocam 4060 işinizi görür şu anlık. Paranızı biriktirin ileride daha iyi bir kart alın bence.

Arada fivem oynuyorum 8 gb olması nedeniyle midir bilmiyorum sürekli gpu %80 90 kullanıyor cok kişinin olduğu kısımlarda fps 40 50 ye düşüyor, bu durum canımı sıkmaya başladı biraz

Arada FiveM oynuyorum 8 GB olması nedeniyle midir bilmiyorum sürekli GPU %80 90 kullanıyor cok kişinin olduğu kısımlarda FPS 40 50'ye düşüyor, bu durum canımı sıkmaya başladı biraz.

Ekran kartının yüksek kullanım da olması iyi bir şey. O sorun oyunla alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…