5-6 bin TL'ye RTX 4060 alternatifi ekran kartı önerisi

efeacarr

Hectopat
Daha fazla  
1 yıldır kullandığım MSI RTX 4060 8 GB ekran kartını satıp yeni bir ekran kartı almak istiyorum. İşlemcim i5 12400F eğer gerekirse onu da değiştirebilirim. Ekran kartı değişmeye bütçem üstüne 5 6 bin TL kadar 4060'ın piyasası hakkında bilgim hiç sıfır. AMD veya NVIDIA gibi belli bir tercihim yok her türlü öneriye açığım.

1 yıldır kullandığım MSI RTX 4060 8 GB ekran kartını satıp yeni bir ekran kartı almak istiyorum. İşlemcim i5 12400F eğer gerekirse onu da değiştirebilirim. Ekran kartı değişmeye bütçem üstüne 5 6 bin TL kadar 4060'ın piyasası hakkında bilgim hiç sıfır. AMD veya NVIDIA gibi belli bir tercihim yok her türlü öneriye açığım.

50** serisini bekleyip fiyatların düşmesiyle yeni bir 40** serisi almanızı öneriyorum.

Hocam 4060 işinizi görür şu anlık. Paranızı biriktirin ileride daha iyi bir kart alın bence.

Arada fivem oynuyorum 8 gb olması nedeniyle midir bilmiyorum sürekli gpu %80 90 kullanıyor cok kişinin olduğu kısımlarda fps 40 50 ye düşüyor, bu durum canımı sıkmaya başladı biraz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı