5-6 bin TL'ye wireless fare önerisi

Scyrox V8 Palm'a asla uygun değil, V6 da clawa pek uygun değil. Palm tutuşuna daha yakınsan v6, claw tutuşuna daha yakınsan V8 alabilirsin.

Tamamdir teşekkürler degerlendiricdm.

Arkadaş açıklamış zaten gecikme hissetmezsin bile ama ben olsam o kadar vermezdim gerek yok ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse bunu da alabilirsin.

Teşekkürler.

Arkadaş açıklamış zaten gecikme hissetmezsin bile ama ben olsam o kadar vermezdim gerek yok ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse bunu da alabilirsin.

Teşekkürler.

Profesyönele yakın bir derecede oynuyorum Wraith'den almak istiyorum ama her öneriye açığım.

Son düzenleme:
Tamamdir teşekkürler degerlendiricdm.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Profesyönele yakın bir derecede oynuyorum Wraith'den almak istiyorum ama her öneriye açığım.

O zaman bütçe belirtip yeni bir konu açmanı öneririm hocam, dediğim gibi o bütçede en iyisi hangisi bilmiyorum.

Sword X malzeme olarak daha sağlam ve 47 gr, Beast X malzemeden kısılmış bir 39 gram. Shapeleri de farklı ona göre al hocam.

Sporcu olmama rağmen ellerim aşırı küçük ve yumuşaklar galiba küçük olanı almam gerek.

Bluetooth kullanmayacağın için fareyi sorun olmaz. 6000TL bütçede delikleri rahatsız etmez diyorsan WLmouse bakabilirsin onun dışında WLmouse istemiyorsan. Lamzu Maya X - Waizowl OGM Pro V2 ve Pulsar Xlite V4 ES önereceğim fareler olur.

Teşekkürler.

Hocam son durum nedir acaba?

Fikrim değişmedi bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum sadece kulaklıkta kararsızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…