5-6 bin TL'ye wireless fare önerisi

Scyrox V8 Palm'a asla uygun değil, V6 da clawa pek uygun değil. Palm tutuşuna daha yakınsan v6, claw tutuşuna daha yakınsan V8 alabilirsin.

Tamamdir teşekkürler degerlendiricdm.

Arkadaş açıklamış zaten gecikme hissetmezsin bile ama ben olsam o kadar vermezdim gerek yok ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse bunu da alabilirsin.

Teşekkürler.

Arkadaş açıklamış zaten gecikme hissetmezsin bile ama ben olsam o kadar vermezdim gerek yok ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse bunu da alabilirsin.

Teşekkürler.

WLmouse Beast X Pro Wireless Mouse bu mouse bayağı iyi, ama pahalı Mouse'ları araştırmıyorum pek. O yüzden 5 6 k civarındaki en iyi mouse hangisi bilmiyorum. 3 k ya scyrox V8 de alabilirsin. Profesyonel şekilde oynamıyorsan scyrox V8 yetecektir sana.

Profesyönele yakın bir derecede oynuyorum Wraith'den almak istiyorum ama her öneriye açığım.

Son düzenleme:
Tamamdir teşekkürler degerlendiricdm.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Profesyönele yakın bir derecede oynuyorum Wraith'den almak istiyorum ama her öneriye açığım.

O zaman bütçe belirtip yeni bir konu açmanı öneririm hocam, dediğim gibi o bütçede en iyisi hangisi bilmiyorum.

Peki son bir sorum sword X mi Beast X mi daha iyidir.

Sword X malzeme olarak daha sağlam ve 47 gr, Beast X malzemeden kısılmış bir 39 gram. Shapeleri de farklı ona göre al hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_3705.jpeg
    IMG_3705.jpeg
    211,2 KB · Görüntüleme: 25
Benim mouse sadece kurulum için aldığım, 500-600 TL'lik, çok dandik olmayan bir mouse. Sisteme 100K bayıldığım için para kalmadı. Çoğu insana sorduğumda Razer falan kullan diyorlar ama bana biraz nasıl desem, dandik bir kitlesi var gibime geliyor. Her yerde direkt "Razer al kanka" denildiği için tercih edesim gelmiyor.

Fakat almak istediğim mouse kablolu olsun diyerek yola çıktım. Wraith'e baktım, bütçem 5-6K olabilir. Fakat Wraith'tekiler Wireless fareler ve gecikme süresi olur mu diye sormak istedim. Benim Bluetooth'lu kulaklıkta mermi sesi ateşledikten 1 saniye sonra geldiği için tedirgin oldum. Beni aydınlatabilir misiniz?

Bluetooth kullanmayacağın için fareyi sorun olmaz. 6000TL bütçede delikleri rahatsız etmez diyorsan WLmouse bakabilirsin onun dışında WLmouse istemiyorsan. Lamzu Maya X - Waizowl OGM Pro V2 ve Pulsar Xlite V4 ES önereceğim fareler olur.

Bluetooth kullanmayacağın için fareyi sorun olmaz. 6000TL bütçede delikleri rahatsız etmez diyorsan WLmouse bakabilirsin onun dışında WLmouse istemiyorsan. Lamzu maya X - waizowl ogm Pro V2 ve Pulsar xlite V4 es önereceğim fareler olur.

Teşekkürler.

Hocam son durum nedir acaba?

Fikrim değişmedi bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum sadece kulaklıkta kararsızım...

Yeni konular

Geri
Yukarı