5-7 bin TL monitör önerisi

Evet. Yurt dışında monitör deyince ilk akla gelen markalardan. Bu bütçede en iyi panele sahip monitör bu, kalitesiz 60 Hz TN panelden geçtiğiniz için çağ atlarsınız.

Peki farklı marka model oalrak aklınızda bir şey var mı fikir olsun diye soruyorum.

Bir de FPS MOBA yani Online oyunlarda iyi bir fark yapar mı?

Sadece hikayeli oynamıyorum çünkü

Son düzenleme:
Peki farklı marka model oalrak aklınızda bir şey var mı fikir olsun diye soruyorum.

Bir de FPS MOBA yani Online oyunlarda iyi bir fark yapar mı?

Sadece hikayeli oynamıyorum çünkü
240 Hz olduğu için fark hissedersiniz, bu monitör VA ama ghosting hissedilmeyecek seviyede. Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın.

240 Hz olduğu için fark hissedersiniz, bu monitör VA ama ghosting hissedilmeyecek seviyede. Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın.
ips alması daha mantıklı olabilir hocam. sonuçta hikayeli oyun oynuyor hikayeli oyunlarda görüntü kalitesi ve renklerin canlılığı epey önemli.

ips alması daha mantıklı olabilir hocam. sonuçta hikayeli oyun oynuyor hikayeli oyunlarda görüntü kalitesi ve renklerin canlılığı epey önemli.
Tam tersi hikayeli oyunlarda VA çok daha iyi. Çünkü 3 kat daha fazla kontrast oranı sunuyor. %100 FPS oyunları oynanmadığı sürece herşey için kaliteli VA, kaliteli IPS'ten çok daha iyidir.

Tamamdır sağ olun peki dediğim gibi farklı marka model almak istesem neler önerrisiniz başka.
Yine AOC'tan 24G42E öneririm.

Hocam tekrardan merhaba kafama takıldı bu monitör gerçekten yeterli olur mu çünkü VA paneli kötüleyen insan sayısı çok fazla herkesin dilinde IPS panel dolaşıyor bu monitör uygun olur mu ya da farklı markaya yönelsem ne önerirsiniz AOC dışında bir şeyde almak istemiyorum pek ama geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Tam tersi hikayeli oyunlarda VA çok daha iyi. Çünkü 3 kat daha fazla kontrast oranı sunuyor. %100 FPS oyunları oynanmadığı sürece her şey için kaliteli VA, kaliteli IPS'ten çok daha iyidir.

Yine AOC'tan 24G42e öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı