buna bak derim hem bütçe dostu ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD FreeSync Fast IPS Gaming Monitör
Glorious Model O Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Beyaz (GLO-MS-OMW-MW) bu da iyi mouselardandır ama fiyatı azıcık uçukTeşekkür ederim fikirlerin için 24.5 inç olanı alacağım FPS daha ağrılıklı oynayacağım için bence yeterli geldi mouse ve klavye önerin de varsa alabilirim ilk kez sistem topluyorum araştırmaktan kafayı yeme düzeyindeyim
Satıcı sıkıntı demişşsin ne yönden onu da söyleyebilirsen sana zahmet
Bende ilk sistem toplarken öyleydim deli gibi araştırdım ve mouse de çift tıklama vardı o yüzden çok fazla takilmamani öneririm. Forumda aratırsan klavye mouse önerisi diye ayrı ayrı. Bir sürü konu vardır onlardan birini seçebilirsin. Satıcıya gelirsek ben ilk önce 256f aldım kutusunda siyah açılmamıştır ibaresi yoktu ve bant ile yapıştırılmıştı ilk baş farkına varmadım iade ettim ölü pikselden dolayı ardından 27inç olanı aldım ve onda siyah bant vardı acilmamistir diye o an anladım eski ürünün açılmış olduğunu. 5 gündür de faturayı atmadı irasiye yollamış yarın müşteri hizmetleri ile görüşeceğim.Teşekkür ederim fikirlerin için 24.5 inç olanı alacağım FPS daha ağrılıklı oynayacağım için bence yeterli geldi mouse ve klavye önerin de varsa alabilirim ilk kez sistem topluyorum araştırmaktan kafayı yeme düzeyindeyim
Satıcı sıkıntı demişşsin ne yönden onu da söyleyebilirsen sana zahmet
Satıcı dey elektronik.Bende ilk sistem toplarken öyleydim deli gibi araştırdım ve mouse de çift tıklama vardı o yüzden çok fazla takilmamani öneririm. Forumda aratırsan klavye mouse önerisi diye ayrı ayrı. Bir sürü konu vardır onlardan birini seçebilirsin. Satıcıya gelirsek ben ilk önce 256f aldım kutusunda siyah açılmamıştır ibaresi yoktu ve bant ile yapıştırılmıştı ilk baş farkına varmadım iade ettim ölü pikselden dolayı ardından 27inç olanı aldım ve onda siyah bant vardı acilmamistir diye o an anladım eski ürünün açılmış olduğunu. 5 gündür de faturayı atmadı irasiye yollamış yarın müşteri hizmetleri ile görüşeceğim.
Sana önerim bir sorun olursa senin tarafını tutacak e ticaret sitesinden alman ve açarken videoya çekmen.
Link verebilir misin bulamadım da ürünü.
Link verebilir misin bulamadım da ürünü.
Asus Radeon rx7700 XT oc@shivazzz Ekran kartınız nedir?
2K çözünürlükte oyun oynayabilirsiniz.Asus Radeon rx7700 XT oc
İtopyada buldum stok kalmamış sanırımBende ilk sistem toplarken öyleydim deli gibi araştırdım ve mouse de çift tıklama vardı o yüzden çok fazla takilmamani öneririm. Forumda aratırsan klavye mouse önerisi diye ayrı ayrı. Bir sürü konu vardır onlardan birini seçebilirsin. Satıcıya gelirsek ben ilk önce 256f aldım kutusunda siyah açılmamıştır ibaresi yoktu ve bant ile yapıştırılmıştı ilk baş farkına varmadım iade ettim ölü pikselden dolayı ardından 27inç olanı aldım ve onda siyah bant vardı acilmamistir diye o an anladım eski ürünün açılmış olduğunu. 5 gündür de faturayı atmadı irasiye yollamış yarın müşteri hizmetleri ile görüşeceğim.
Sana önerim bir sorun olursa senin tarafını tutacak e ticaret sitesinden alman ve açarken videoya çekmen.
Satıcı dey elektronik.
Bu çok iyi ama işte ölü piksel sorunu var baya çıkıyomuş iadeyle uğraşmak istemiyorum yoksa çok iyi2K çözünürlükte oyun oynayabilirsiniz.
Bu çok güven vermedi bende baktım baya bi içime sinmedi ya bu arkadaşın attığı aoc alcam gibi duruyo iyi bişeye benziyoBende ilk sistem toplarken öyleydim deli gibi araştırdım ve mouse de çift tıklama vardı o yüzden çok fazla takilmamani öneririm. Forumda aratırsan klavye mouse önerisi diye ayrı ayrı. Bir sürü konu vardır onlardan birini seçebilirsin. Satıcıya gelirsek ben ilk önce 256f aldım kutusunda siyah açılmamıştır ibaresi yoktu ve bant ile yapıştırılmıştı ilk baş farkına varmadım iade ettim ölü pikselden dolayı ardından 27inç olanı aldım ve onda siyah bant vardı acilmamistir diye o an anladım eski ürünün açılmış olduğunu. 5 gündür de faturayı atmadı irasiye yollamış yarın müşteri hizmetleri ile görüşeceğim.
Satıcı dey elektronik.
https://app.hb.biz/TIciURVLUx29 ya da bu birini söyleyin alayım düşünmekten kendimi parçalicam artıkİtopyada buldum stok kalmamış sanırım
Bu çok iyi ama işte ölü piksel sorunu var baya çıkıyomuş iadeyle uğraşmak istemiyorum yoksa çok iyi
Bu çok güven vermedi bende baktım baya bi içime sinmedi ya bu arkadaşın attığı aoc alcam gibi duruyo iyi bişeye benziyo
Buna ne diyosunuz iyi gibi sankiii varsa daha iyi bir öneri beklerim
AOC da LG de iyi markalar ve attığınız markalar iyidir incelemesine bakıp size uygun olanı alabilirsiniz. Ölü piksel şans işidir umarım çıkmaz.İtopyada buldum stok kalmamış sanırım
Bu çok iyi ama işte ölü piksel sorunu var baya çıkıyomuş iadeyle uğraşmak istemiyorum yoksa çok iyi
Bu çok güven vermedi bende baktım baya bi içime sinmedi ya bu arkadaşın attığı aoc alcam gibi duruyo iyi bişeye benziyo
Buna ne diyosunuz iyi gibi sankiii varsa daha iyi bir öneri beklerim
https://app.hb.biz/TIciURVLUx29 ya da bu birini söyleyin alayım düşünmekten kendimi parçalicam artık
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.