5-7 bin TL monitor önerisi

hamuswq

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba RTX 4060 i5 13400F'li sisteme 5-7k bandında bir monitör arıyorum. İnternette çok fazla öneri gördüm fakat her önerilen monitöre bir o kadar da eleştiri var o yüzden karar veremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba RTX 4060 i5 13400F'li sisteme 5-7k bandında bir monitör arıyorum. İnternette çok fazla öneri gördüm fakat her önerilen monitöre bir o kadar da eleştiri var o yüzden karar veremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

240 Hz olarak bunu öneririm.
Renk kalitesi iyi olsun dersen bunu öneririm.

240 Hz olarak bunu öneririm.
Renk kalitesi iyi olsun dersen bunu öneririm.
Teşekkürler hocam.

fp işini görür var asusun VG279QL3A modeli bakabilirsin

Merhaba, bende son zamanlarda araştırmam sonucu bu monitörü almayı düşünüyorum. Kullandıysanız avantaj ve dezavantajlarını belirtir misiniz? Malum YouTube'da falan bilgi bulmak çok zor yeni bir ürün sayıldığı için. Bende ASUS TUF Gaming A15 Laptop var ve ana ekran olarak alacağım monitörü kullanacağım, laptop ise 2. monitör görevi görecek. Yayın açmayı planlıyorum.

Hatta şöyle bir karşılaştırma da yaptım; Comparison between: 27" Lenovo Legion R27i-30, 27" AOC 27G4XE, 27" BenQ EX270M, 27" Asus TUF Gaming VG279Q3A

BenQ açık ara önde zaten de o kadar çıkamayabilirim bütçe olarak

Son düzenleme:
Merhaba, bende son zamanlarda araştırmam sonucu bu monitörü almayı düşünüyorum. Kullandıysanız avantaj ve dezavantajlarını belirtir misiniz? Malum YouTube'da falan bilgi bulmak çok zor yeni bir ürün sayıldığı için. Bende ASUS TUF Gaming A15 laptop var ve ana ekran olarak alacağım monitörü kullanacağım, laptop ise 2. monitör görevi görecek. Yayın açmayı planlıyorum.

Ben bu cihaza sahip değilim ve kullanmadım. Bu fiyatlara en iyi özellikleri sunduğu için öneriyorum. Rakipleri genellikle 6 bit paneller kullanırken Lenovo bu modelde gerçek 8 bit panel kullanmış. Renk gamı ve parlaklığıda rakiplerinin üstünde.

Ben bu cihaza sahip değilim ve kullanmadım. Bu fiyatlara en iyi özellikleri sunduğu için öneriyorum. Rakipleri genellikle 6 bit paneller kullanırken Lenovo bu modelde gerçek 8 bit panel kullanmış. Renk gamı ve parlaklığıda rakiplerinin üstünde.

27" AOC 27G4XE - Specifications bir de bu var hocam, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? AOC 27" 27G4XE 180Hz 0.5ms(MPRT) HDMI DP Adapt - PttAVM.com - 2024 fiyat açısından daha uygun geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı