Arkadaşlar selam. Harçlık çıkartmak adına tasarım satmaya kara verdim daha önceden satardım da.
Photoshop ve After Effects üzerinden tasarımlar yapıyorum. Bu banner olur, logo olur, GIF olarak Discord profil.
Resmi gibi şeyler olur, thumbnail olur. Tabi GIF olanlar biraz basite kaçıyor. Tasarımlar template değiller kendim emek verip yapıyorum.
Tabii hazır paketlerden biraz öge kullanıyorum ki sattığım fiyattan daha fazla bir şey beklemeyin. Elimde her şey için bir örnek yok.
Olanlarda eskiden kalma örnekler maalesef. Çok iyi değiller geliştirmem gerek mazur görün.
Örnek banner 8 lira:
GIF profil resmi 6 lira:
Basit thumbnail örneği 7 lira:
Sıradan logo 5 lira ( logo istediğiniz renkte olur farklı renk örnekleri de vardır ):
Karakter profil resmi editi 6.5 lira:
Porçay'ın ilk fotoğrafta bulunan halini 2.resimde olan.
Haline getirdim, profil resmi olarak.
Vito scaletta resmini ilk fotoğrafta bulunan halinden, 2.resimde olan.
Haline çevirdim. Profil resmi amacıyla.
Albüm kapağı 8 lira:
Wallpaper 8 lira:
Buradan yazarsanız Discord adresimi atarım. İstediğin tür tasarım örneği atarsanız ona göre de yapabilirim. Saygılar.
Dostum yanlış anlama sana laf ettiğimden değil, güzel yapıyorsun orası ayrı konu. Ama kimsenin bu fiyatlara logo ve banner tarzı şeyleri alacağını sanmıyorum. Şahsen kendi adıma konuşayım en azından, ben bu tarz şeylerde direk araştırıp öğrenip kendim yapıyorum. Eğer para kazanmak istiyorsan daha az yaygın ve insanların yapamadığı bir şeyler yapmaya çalış. Eğer insanların yapamadıklarını yaparsan, onlarda parasını verip alırlar uğraşmak yerine.
Dostum yanlış anlama sana laf ettiğimden değil, güzel yapıyorsun orası ayrı konu. Ama kimsenin bu fiyatlara logo ve banner tarzı şeyleri alacağını sanmıyorum. Şahsen kendi adıma konuşayım en azından, ben bu tarz şeylerde direk araştırıp öğrenip kendim yapıyorum. Eğer para kazanmak istiyorsan daha az yaygın ve insanların yapamadığı bir şeyler yapmaya çalış. Eğer insanların yapamadıklarını yaparsan, onlarda parasını verip alırlar uğraşmak yerine.