5-8 liraya tasarım

Vittorio03

Hectopat
Arkadaşlar selam. Harçlık çıkartmak adına tasarım satmaya kara verdim daha önceden satardım da.
Photoshop ve After Effects üzerinden tasarımlar yapıyorum. Bu banner olur, logo olur, GIF olarak Discord profil.
Resmi gibi şeyler olur, thumbnail olur. Tabi GIF olanlar biraz basite kaçıyor. Tasarımlar template değiller kendim emek verip yapıyorum.
Tabii hazır paketlerden biraz öge kullanıyorum ki sattığım fiyattan daha fazla bir şey beklemeyin. Elimde her şey için bir örnek yok.
Olanlarda eskiden kalma örnekler maalesef. Çok iyi değiller geliştirmem gerek mazur görün.

Örnek banner 8 lira:
1626073616527.png
1626078754578.png

GIF profil resmi 6 lira:
V.gif

Basit thumbnail örneği 7 lira:
Screenshot_3.png

Sıradan logo 5 lira ( logo istediğiniz renkte olur farklı renk örnekleri de vardır ):
1626074052801.png
Screenshot_4.png

Karakter profil resmi editi 6.5 lira:

Porçay'ın ilk fotoğrafta bulunan halini 2.resimde olan.
Haline getirdim, profil resmi olarak.

10019161-22173936.jpg

Porçay joker edited.png

Vito scaletta resmini ilk fotoğrafta bulunan halinden, 2.resimde olan.
Haline çevirdim. Profil resmi amacıyla.

tenor.png

Vito mavi kırmızı.png

Albüm kapağı 8 lira:
Screenshot_7.png

Wallpaper 8 lira:
Screenshot_2.png

Buradan yazarsanız Discord adresimi atarım. İstediğin tür tasarım örneği atarsanız ona göre de yapabilirim. Saygılar.

Son düzenleme:
Bence Technopat yerine Bionluk gibi yerlere ilan verin. Ve fiyatları biraz yükseltin. 10 lira altına bir şey satmanızı tavsiye etmiyorum.

Mevzu harçlık ucuza satmazsak insanlar bakmıyor.

Dostum yanlış anlama sana laf ettiğimden değil, güzel yapıyorsun orası ayrı konu. Ama kimsenin bu fiyatlara logo ve banner tarzı şeyleri alacağını sanmıyorum. Şahsen kendi adıma konuşayım en azından, ben bu tarz şeylerde direk araştırıp öğrenip kendim yapıyorum. Eğer para kazanmak istiyorsan daha az yaygın ve insanların yapamadığı bir şeyler yapmaya çalış. Eğer insanların yapamadıklarını yaparsan, onlarda parasını verip alırlar uğraşmak yerine.

İletişim adresi? Discord verir misiniz?

İletişim adresi? Discord verir misiniz?
'vito#7777
Dostum yanlış anlama sana laf ettiğimden değil, güzel yapıyorsun orası ayrı konu. Ama kimsenin bu fiyatlara logo ve banner tarzı şeyleri alacağını sanmıyorum. Şahsen kendi adıma konuşayım en azından, ben bu tarz şeylerde direk araştırıp öğrenip kendim yapıyorum. Eğer para kazanmak istiyorsan daha az yaygın ve insanların yapamadığı bir şeyler yapmaya çalış. Eğer insanların yapamadıklarını yaparsan, onlarda parasını verip alırlar uğraşmak yerine.
Sağol. Ama herkes böyle değil bilmeyen, anlamayan üşenen bir dolu insan var. Bende senin gibi kendim öğrenip yapıyorum genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı