5.8 TL'ye Alınabilecek 7 EA Oyunu

Makaleler
17
Daha fazla  
Steam'de EA üyeliği şu an indirimde. Aldıktan sonra ismini verdiğim oyunlarını kütüphanenize ekleyin. Sağ tık > yönet > CD anahtarını alıp Origin hesabınızda etkinleştirin. Kalıcı olarak sizin oluyor. Oyun isimleri:
  1. Crysis 1
  2. Crysis 2 Maximum Edition
  3. Battlefield Bad Company 2
  4. Medal of Honor
  5. Dead Space 2
  6. Max Effect 2 Digital Deluxe Edition ve DLC
  7. Spore
  8. The sims 3 ve pet DLC'si. (Bu oyun da eklenebiliyor başlığı düzeltebilirseniz sevinirim)

dört.PNG
ilk.PNG

iki.PNG
yedi.PNG

Son düzenleme:
Aslında bu oyunu almak değil kiralamak, gerek xbox game pass gerek EA Access çok güzel hizmetler ancak bir firmaya gebe kalmak ve üyeliğin fiyatı artarsa devam edip etmeme kararsızlığına düşmemek için oyunu almak için indirim bekliyorum, böylece oyunun lisansını satın alıyorum, kiralama bana göre değil. Bölgesel fiyatlandırma yapsalar da yarın öbürgün doların nerelere gideceği belli değil, bu hizmetler bölgesel fiyatlandırma ile bile çok saçma yerlere gidebilir, baktılar ederini kurtarmıyor TR'den tamamen çekilebilirler, ben azıcık aşım ağrısız başım diyerek indirimde oyunları almayı tercih ediyorum, tabii diğerini seçene de saygım sonsuz, tercih meselesi :)

Aslında bu oyunu almak değil kiralamak, gerek xbox game pass gerek EA Access çok güzel hizmetler ancak bir firmaya gebe kalmak ve üyeliğin fiyatı artarsa devam edip etmeme kararsızlığına düşmemek için oyunu almak için indirim bekliyorum, böylece oyunun lisansını satın alıyorum, kiralama bana göre değil. Bölgesel fiyatlandırma yapsalar da yarın öbürgün doların nerelere gideceği belli değil, bu hizmetler bölgesel fiyatlandırma ile bile çok saçma yerlere gidebilir, baktılar ederini kurtarmıyor TR'den tamamen çekilebilirler, ben azıcık aşım ağrısız başım diyerek indirimde oyunları almayı tercih ediyorum, tabii diğerini seçene de saygım sonsuz, tercih meselesi. :)
Hikayeli oyunlarda gayet mantıklı bir seçim hocam. Eğer evdeyseniz hikayeli oyunların çoğunu 6 TL'ye oynayabilirseniz. Bu isimlerini verdiğim oyunları alıp diğerlerini oynayıp abonelik bitince bunlara dönerseniz çoğu oyunu aradan çıkarmış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı