5,90₺'ye 3 aylık Game Pass Ultimate Kampanyası

Spotify, Apple Music ve Netflix mantığı ile işliyor. Sanırım o yüzden. Milletin dosyaları kopyalayıp abonelik bitince oynamaya devam etmesini istemiyorlar. Origin Access mesela modifiyeye izin veriyor. @mar00n

Hiçbir şekilde çözümü yok sanırım. Cidden kötü oldu bu. Metro'yu Türkçe oynamak isterdim. Sırf Türkçe oynamak için korsan yüklemeyeceğim yapacak bir şey yok artık olan İngilizce ile oynayacağız.

Metro Exodus, ModdableWindowsApps klasöründe görünüyor mu? Orada görünüyorsa modlanabilir belki. Diğer dosyalarda koruma olduğu için dokunulmuyor. Yine de yamayı kodlayanın da Windows Store desteği vermesi gerekli.
MCROSOFTKLASÖR.png

Klasörün içindekilere ulaştım fakat hangisi Metro oyunu bir fikrim yok.

Edit: ModabbleWindowsApps klasörü yok bende.

WindowsApps klasörüne ulaşamıyordum yönetici izni verip ulaştım buradan işlem yapamaz mıyım? Buraya da giremiyordum az önce.
Maalesef. DeepSilver klasörü Metro’ya ait ama dosyaları koruma altında. Intro izlememek için dosyaları silecektim ama izin olmadığından onu bile yapamadım ben de.

İsterseniz oyunu ₺60 vererek Epic Store üzerinden alabilirsiniz. İyi bir kampanya var.
O kampanyayı daha iyi bir şekilde değerlendireceğim hocam. Division 2 alacağım. Sonra tekrar aynı koddan veriyormuş sanırım. Diğer kodlada Control alıp üstüne Rayman Legends alırım. Metro'yuda İngilizce oynarım yapacak bir şey yok artık. Teşekkür ediyorum ilginiz için..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı