5,90₺'ye 3 aylık Game Pass Ultimate Kampanyası

Sunset Overdrive için yelteniyordum şu sıralar. Bu kampayayı gördüğüm gibi bir tanesini de ben edindim. Kütüphanesi çok geniş olduğu gibi harika oyunlar da içeriyor. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Önemli değil. Kodu uygulamanız için tek oyunun fiyatının belirli bir limiti geçmesi gerekiyor. Epic henüz sepet desteğine sahip değil. Control indirimi biterse ve kodu da o zaman kullanırsanız, ₺39’ye almış olursunuz oyunu. Microsoft Store umarım şu dosya şifreleme işinden de vazgeçer. Epic Store’un satın alımdan sonra ne zaman tekrar ₺60 kod verdiğinden pek emin değilim. Metro fiyatını hakeden bir oyun en azından. Microsoft Store mod desteği vermese de ₺60 boşa gitmemiş olur. @mar00n

Onu bilmiyordum. Sepet desteğine sahip olmaması çok kötü oldu. Ben Division 2 + yanına da 3 TL'lik bir oyun eklerim alırım diye düşünüyordum. Bu durumda ne yaparım bir fikrim yok.

Onu bilmiyordum. Sepet desteğine sahip olmaması çok kötü oldu. Ben Division 2 + yanına da 3 TL'lik bir oyun eklerim alırım diye düşünüyordum. Bu durumda ne yaparım bir fikrim yok.
Oyunun bir üst paketini alabilirsiniz. Standard yerine Gold gibi. Microsoft Store da yamaya izin vermediğinden sonraki kodla da Metro Exodus alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…