5 adet RX 470 ile mining kar ettirir mi?

Bence imkanınız varsa yapın. Rehberde de anlatıldığı gibi eğer uygun ortam oluşturup sınırlar içerisinde kazı yaparsanız kendinize küçük bir ek gelir oluşturmuş olursunuz. Şahsen imkanım olsa direkt yapardım.
 
RX 470 120W elektrik harcar, 21 mhs kazım hızı sağlar. 0.85 elektrik bedeli desek şu anki kura göre aylık en az 810TL kar sağlar.

Sitede de 811 gösteriyordu.
570'le niyeyse hiç o 20-25 mhs kazım hızını göremedim. 2 farklı yazılım denedim, 3 mhs üzerine çıkmadı. 4 GB VRAM yetersiz geliyor sanırım.

3 mhs mi? Sizde başka bir sıkıntı var bence.
RX 470 120W elektrik harcar, 21 mhs kazım hızı sağlar. 0.85 elektrik bedeli desek şu anki kura göre aylık en az 810TL kar sağlar.

1 adet 1660 Super?
 
Son düzenleme:
Kart elinizde varsa mining yapın. Fakat şu sıralar kesinlikle yeni kart almayın. Çok acil ihtiyacınız yoksa az sabredin düşecek fiyatlar. Fiyatlar ikiye katlanmış durumda resmen.
570'le niyeyse hiç o 20-25 MHs kazım hızını göremedim. 2 farklı yazılım denedim, 3 MHs üzerine çıkmadı. 4 GB VRAM yetersiz geliyor sanırım.
4GB yetersiz. Çalışması bile mucize
Mucize değil aslında zombi modu var çoğu minerda bir şekilde düşük verimlilikte çalışıyor.
 
RX470 4 GB mining Edition 6 adet kartlı rig sahibiyim ve şu an rvn coin kazıyorum Hive OS sisteminde kawpow ile 2miners üzerinden aylık net 2000 lira bırakıyor... Kazdığınız coine, sisteme yaptığınız ayarlara kullandığınız havuza vs. vs. Birçok şeye göre kazanç değişir... Aynı sistem yakın arkadaşımda var kendisi biraz sabit fikir takılır başka sistem ve başka havuz başka ayarları kullanıyor aylık 1500 lirayı geçemedi. Kısacası biraz olsun cesaret biraz bilgi ve bilgili kişilerden alınan destek ile zor bir iş değil... 15 yaşında oğlum var takip ediyor gereken kartları söküp termal macunlarını değiştirip bakımlarını yapıyor. Yani o yapıyorsa herkes yapar öğrenebilen, okuduğunu gördüğünü anlayabilen herkes yapabilir... Ayrıca RX470 120 Watt tüketim gösteriyor Hive OS üzerinde OC ayarları ile oynandığında bu tüketimler sapıtıp 180 hatta 190 Watt olarak duvardan duvara alınabiliyor... Watt ölçer ile kontrol şart bu yüzden en iyi ayarı saptamak adına... Ancak tecrübeli kişilere danışmayı gerektiren nokta ise işte bu nokta yani hangi karta hangi havuzda hangi coinde hangi ayar orası çok önemli... Bu noktada çoğu kişi, zamanla tecrübeyi ediniyor kah yavaş yavaş kah zarar ederek ama eninde sonunda oturur sistem yerine... Sonuçta bir ayarda tutturup kartlar zarar görmeden gidiyorsa eğer kar olarak 5000 bırakmasında 4000 bıraksın kar cebe yakışır değil mi?..
 
RX470 4 GB mining Edition 6 adet kartlı rig sahibiyim ve şu an rvn coin kazıyorum Hive OS sisteminde kawpow ile 2miners üzerinden aylık net 2000 lira bırakıyor... Kazdığınız coine, sisteme yaptığınız ayarlara kullandığınız havuza vs. vs. Birçok şeye göre kazanç değişir... Aynı sistem yakın arkadaşımda var kendisi biraz sabit fikir takılır başka sistem ve başka havuz başka ayarları kullanıyor aylık 1500 lirayı geçemedi. Kısacası biraz olsun cesaret biraz bilgi ve bilgili kişilerden alınan destek ile zor bir iş değil... 15 yaşında oğlum var takip ediyor gereken kartları söküp termal macunlarını değiştirip bakımlarını yapıyor. Yani o yapıyorsa herkes yapar öğrenebilen, okuduğunu gördüğünü anlayabilen herkes yapabilir... Ayrıca RX470 120 Watt tüketim gösteriyor Hive OS üzerinde OC ayarları ile oynandığında bu tüketimler sapıtıp 180 hatta 190 Watt olarak duvardan duvara alınabiliyor... Watt ölçer ile kontrol şart bu yüzden en iyi ayarı saptamak adına... Ancak tecrübeli kişilere danışmayı gerektiren nokta ise işte bu nokta yani hangi karta hangi havuzda hangi coinde hangi ayar orası çok önemli... Bu noktada çoğu kişi, zamanla tecrübeyi ediniyor kah yavaş yavaş kah zarar ederek ama eninde sonunda oturur sistem yerine... Sonuçta bir ayarda tutturup kartlar zarar görmeden gidiyorsa eğer kar olarak 5000 bırakmasında 4000 bıraksın kar cebe yakışır değil mi?

Cevabınız için teşekkürler.
 

Geri
Yukarı