5 ayda derece yapmak mümkün mü?

Selam YKS 2024 öğrencisiyim bu başlıkta ortalama temeli olan biri 5 ayda derece yapar mı, ne yapmak lazım, hangi ders kaç günde bitiyor? Gibi soruları netleştirmek, ileride YKS'ye girecek öğrencilere de motivasyon sağlamak için her ders bittiğinde kaç günde bitti günde kaç saat çalıştım konuya ekleyecegim. 5 ayda anca AYT mat biter diyecekler veya niteliksiz lise öğretmenleri yanıt yazmasın.
11. sinifin başında açık liseye gectim. AYT'ye dair hiçbir fikrim yok.
1-2 Ocakta 2022-23 TYT AYT sınavlarını yapacağım. Bakalım 5 ayda neler olacak.

Geometri ile başlıyorum 0 geometri temelim var Max 3 haftaya dönmek üzere 👋. 🖤

Son düzenleme:
Selam bu başlıkta ortalama temeli olan biri 5 ayda derece yapar mı, ne yapmak lazım, hangi ders kaç günde bitiyor? Gibi soruları netleştirmek, ileride YKS'ye girecek öğrencilere de motivasyon sağlamak için her ders bittiğinde kaç günde bitti günde kaç saat çalıştım konuya ekleyecegim. 5 ayda anca AYT mat biter diyecekler veya niteliksiz lise öğretmenleri yanıt yazmasın.
11. sinifin başında açık liseye gectim.
1-2 Ocakta TYT AYT sınavlarımı yapacağım bakalim 5 ayda neler olacak.

Geometri ile başlıyorum 0 geometri temelim var Max 3 haftaya dönmek üzere 👋. 🖤
@5aydakonularbitmez, yine de iyi şanslar.

Peki neden 11 ay sonraki sınava 5 ayda hazırlanmaya çalışıyor? Ben o kısmı anlayamadım.
Bu soruyu bekliyodum hocam eyvallah. Son 5 aya bırakmaya gönlüm el vermedi 🤣 ama 5 ayda biteceğine inanıyorum. Son 4 5 aya bırakan olursa motive olur belki diye böyle bir girişimde bulunuyorum. İlerde 1 kişiye bile katkım olacaksa 🖤

Ben sizinle aynı durumda sayılırım. Derece ya da farklı bir durum olmasa bile yine de @655432 'in dediği gibi asgari gereksinimleri karşılamak iyi olur. 👍Yolumuz açık olsun.

Bu soruyu bekliyordum hocam eyvallah. Son 5 aya bırakmaya gönlüm el vermedi 🤣 ama 5 ayda biteceğine inanıyorum. Son 4 5 aya bırakan olursa motive olur belki diye böyle bir girişimde bulunuyorum. İleride 1 kişiye bile katkım olacaksa 🖤

Hocam bir şey sormak istiyorum hatta birkaç şey sormak istiyorum. TYT ders ders netleriniz ne aralıkta, günlük kaç saat çalışıyorsunuz veya belirlediğiniz bir saat var mı? Bir de gerçekten AYT sıfır mı yani ciddi manada, bir programınız var mı yani? 5 aylık ya da internette olan bir programdan mı yararlanıyorsunuz, bir de lafın gelişi mi 5 ay yani? Aralığın sonu gibi konuları bitirmeyi mi düşünüyorsunuz yoksa 4 ay falanda olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı