5 Ayda YKS'de 400+ alınabilir mi?

Katılım
4 Ocak 2019
Mesajlar
2
Arkadaşlar 12. sınıfım. Temelim biraz var fakat matematikte KAF serisi ile çalışıyorum. Denemelerde 200 alıyorum sizce bu 5 ay içerisinde günde 10 saatlik sıkı ve düzenli bir çalışmayla 400 alabilir miyim? Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ALAMAZSIN.
Azimli çalışan biri alabilir tabi imkansız değildir ama burada alabilirmiyim diye soran birisi alamaz tabi. Şimdi burda herkes alabilirsin dese alacak veya alamazsın derse alamıyacan mı ? Herşey senin elinde sen çalışmana bak 400 olmaz 380 olur hiç yoktan iyidir.
 
Denemekten zarar gelmez ayrica sana yok olmaz desek ne yapıcaksın ki oturup ağlıcan mı verimli çalış yeter
 
Günde 10 saat çalışarak verim alabiliyor musunuz ben de 6 saat kadar çalışıyorum ama üstüne çıkınca beynim bulanıyor mola da veriyorum tabii. Konuya dönersek bence yapabildiğiniz kadar yapın ve bu kadar hesapçı olmak iyi değil çünkü sınavın ne kadar zor olacağı ve sizin sınav günü aklınızda nelerin kaldığını, sınavda çıkan soruların sizin aklınızda kalan yerlerden olup olmadığı da önemli bana kalırsa :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı