İnceleme 5 aylık kullanım sonrası S22 deneyimi

Sistem haddinden fazla yer kaplıyor zaten. Düşmesi çok iyi olmuş.

Güzel inceleme ama bu kısma çok katılamıyorum maalesef. Tabii kullanım şekline göre değişir ama bu değerlerin yanına bile yaklaşamadım.
Kesinlikle haklısınız. 3,5 saat ortalama ekran süresi alıyordum wifi ağırlıklı 4 saat civarı. Emlak işi yapıyorum günde 3 kez şarja takmaya başlayınca satıp 13 pro aldım s23 ultra çıkınca geçtim ve dünya varmış dedim. S23 ultra için bi inceleme yazacağım.

Aradan 1.5 ay geçti yazalı o süre içinde 2 adet güncelleme geldi biri Android 14 biri ise güvenlik Android 14 güncellemesinin katkıları ısınma gözle görülür şekilde azaldı ama ekran süresi artmadı en azından ben hissetmedim performans konusunda iyileştirmeler bulunuyor.

Hocam son deneyiminiz nedir alınır mı? Şu anda Samsung telefon bakıyorum. Telefondan bir şikayetiniz var mı?

Ekran süresi abartıldığı kadar düşük mü? Tasarruf modunda günlük kullanım olarak akşama çıkar mı?

Abartıldığı kadar yok 120Hz de 4.5 saat minimum ekran süresi alırsınız 60Hz de 5-6 arası mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…