İnceleme 5 aylık kullanım sonrası S22 deneyimi

Bugün itibarıyla telefonu aldım fakat sadece Kick'te yayın izlerken cihazın ısısı bu değerlerde. Bana biraz fazla geldi.

Telefonda ısınma problemi de var biraz fazla.

Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

Telefona daha hat takmadığım için net süre veremem. Hat takmama sebebim iade edersem sorun olmasın diye. Biraz kararsiz kaldım ileride bu ısınma sorun çıkarır mı çıkarmaz mı?Fakat ortalama 4 4.5saat verir gibi duruyor.

Hocam telefon çıktığı günden beri ısınma, batarya ve SD8 gen1'in sorunlarıyla biliniyor. Ancak bu sizin kullanımınıza göre de değişir. Oyun oynuyorsanız vesaire. Gerçi YouTube izlerken bile anormal derecede ısındığını söylemişler. Ben almaktan şahsen vazgeçtim.

Bugün telefonu 2saatlik yayın izlemek için açtım ve ısınmadı anlamadım. Normalde ısınıyordu. Ek olarak bu sabah sarjı 91 iken çıkardım 3.5saat ekran süresi verdikten sonra sarjı 32.bugün anlamsız şekilde telefon güzel bir performans verdi.

Herhangi bir ayar yaptınız mı? Isınma konusunda genelde değişken şeyler yazılmış. Hiç ısınmadığını söyleyen de var, "elimi yakıyor patlayacak diye korkuyorum" vs. diyen de. Telefonu ilk aldığınızda sistem bir hafta-on gün kullanımınıza alışarak optimize olur zaten. Umarım memnun kalırsınız.

Tek yaptığım ayar pil koruması için adaptif seçeneği gerisinde bir şey yok. Patlayacak falan biraz abartı fakat bazen ısınıyor. Fakat bu yaz ayları yüzünden de olabiliyor.

Tek yaptığım ayar pil koruması için adaptif seçeneği gerisinde bir şey yok. Patlayacak falan biraz abartı fakat bazen ısınıyor. Fakat bu yaz ayları yüzünden de olabiliyor.
Doğrudur hocam yaz ayında zaten çoğu telefon daha çok ısınıyor. Kamerasından memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…