İnceleme 5 aylık kullanım sonrası S22 deneyimi

Memnunum iade etmeyeceğim hocam kılıfla kullanmanızı öneririm ama alırsanız ısınıyor telefon.

Wi-Fi'de 4.30 saat adaptif parlaklıkla. 50 sine kadar kullanmıştım sonra şarja taktım oyun oynarken
120 Hz mi kullanıyorsunuz?

Kullanımdan memnun musunuz hocam? Halen iade etmeyi düşünüyor musunuz? Bu hafta ben de sipariş vereceğim.

Şu an da memnunum. Bazen sarjı ayarsız gidiyor onu anlayamadım. Kick'te çok rahat 4.5 5saatleri görür gibi fakat Instagram'ya geçince 3.5saat

Ben de kullanıyorum 1 yıldan fazla olacak pil ömrü bana yeterli geliyor ama 1 tık daha iyi olabilirdi cihaz da ısınma problemi var 5-6 el Brawl Stars oynadığım zaman ısınmadan kaynaklı FPS düşüşü oluyor hem de aşırı fazla bir ayarı falan var mı diye baktım ama bulamadım ama genel olarak memnunum cihazdan ileride yükseltme yaparsam hiç düşünmeden S24 alacağım.

Günlük kullanımda;
4,5-5 saat ekran süresi alıyorum 120 Hz.
Kamerası gerçekten mükemmel.
OneUI çok akıcı ve şık. Ben çok beğendim.
Bence ısınma o kadar sorun olmuyor. ama oyunlarda ısındığını belirtmek gerek.
Kamerasından bir kaç resim de ben bırakayım;

Dosya Ekleri

• 20240904_183147.jpg
    165 KB · Görüntüleme: 42
  • 20240904_202743.jpg
    178,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 20240906_215626.jpg
    266,9 KB · Görüntüleme: 42
ilk 2 hafta falan şarjı daha fazla gidiyor galiba hala 5 saat mi? bide 5 saati 120hz konum bluetooth v.s açıkken mi alıyorsun onun dışında ön kamerası nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…