İnceleme 5 aylık kullanım sonrası S22 deneyimi

İlk 2 hafta falan şarjı daha fazla gidiyor galiba hala 5 saat mi? Bir de 5 saati 120Hz konum Bluetooth vs açıkken mi alıyorsun onun dışında ön kamerası nasıl?

Konum, Bluetooth ve bol Instagram kullanımlı bir günde en az 3,5 saati gördüm aslında öyle günlerde 3,5-5 saat arası bir kullanım alıyorum her zaman. Bu süre biraz az gelebilir. Ben telefonun bu sorununu bilerek satın aldım. Ön kamerası bence gayet güzel. Biraz ışık oldu mu güzel çekimler yapıyor. Bundan önce amiral gemisi veya orta sınıf cihaz kullanmadığım için sanırım biraz da, gayet beğendim ben.

almayın aldırmayın hocam ya.

Son düzenleme:
iPhone 11 kullanıcıysiyim S22'ye geçmeyi düşünüyorum bir suredir araştırdığım bir telefon özellikle ekran konusunda beni cezbediyor tavsiyeniz nedir? Ve şu an S22 akıcı mı ve One UI 6 kullanım deneyimi nasıl?

Gayet güzel. Tek sıkıntı şarj süresi. Ortalama 5saat veriyor. Bazen 6.5 bazen 4bile veriyor. Neye bağlı onu anlayamadım.

Mevcut değil. Spotify'de 1 2 kez olmuştu fakat tamamen Spotify'e özel. Instagram'da video paylasmadığım için bilmiyorum.

Ben alacağımda Instagram üzerinden bir video çekip bakar mısın kardeşim imkanın varsa buraya da atarsan çok memnun olurum.

Samsung telefonlar parasını hakeder yani. Özellikle S serisi modeller. Her anlamda çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…