5 aylık spor sürecinde vücudum nasıl?

hiemir

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 5 aydır spor yapıyorum. Vücudumun gelişimi açışından bu işlerle uğraşan değerli abilerimden/dostlarımdan fikirlerini rica ediyorum. Aşağıya fotoğraflarımı bıraktım her türlü eleştiriye, öneriye açığım.

Boy: 1.77
Kilo: 63.
Yağ oranı: %9
Kol: 36cm.

Kullandığım supplementler:

Proteinocean fruit Fusion creatine (günlük 5 gr)
High nutrition çikolata/muz aromalı whey protein (günlük 30 gr)

Dosya Ekleri

• 1717373897008.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 201
  • 890pou099uuj9.png
    190,1 KB · Görüntüleme: 161
  • 1717374739664.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 172
Yağ oranına ve kilona göre 36 cm kol bayağı iyi. Tabi yağ oranı doğru olmayabilir %2 %3 hata payı olabiliyor, onun dışında 2-3 yıl düzenli yaparsan iyi bir vücut ortaya çıkacağını düşünüyorum. Önden poz olmadığı için karın ve göğüs bölgen için yorum yapamayacağım.

Konudan bağımsız olarak o protein tozunu önermem, para israfı.

Aşırı hakim olmasam da bende sporla ilgileniyorum ve 5 aylık spora göre gayet iyi diyebilirim. Yağ oranınız belki biraz daha düşebilir %9'dan fazla olduğunu düşünüyorum hata payı var galiba. Ancak yine de iyi toparlanmış bir vücut. 36cm kol da gayet güzel ve kalın duruyor. Ön vücudunuzu göremediğim için yorum yapamıyorum fakat tahminimce öyle kilolu veya yağlı bir görüntü yoktur diye tahmin ediyorum. Kısacası 5 Ay'a göre gayet iyi vücudunuz. Aksatmadan disiplinli bir şekilde daha iyi başarılar elde etmeniz dileğiyle iyi Sosyaller hocam.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, ön poz böyle görünüyor.

Konudan bağımsız olarak o protein tozunu önermem, para israfı
Hangi protein tozunu önerirsiniz? Bütçem 1-2k

Dosya Ekleri

• IMG_20240607_162310.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…