5 bin TL altı monitör önerisi

Bütçe
5000
Kötü parlaklık vesaire derken? Önerdiğin monitör 250cd/nit parlaklığa sahip. Oda az buçuk güneş alsın monitörü göremezsiniz.
Aralarındaki farkı anlayabilmen için profesyonel bir grafiker olman lazım. Bu arada 256F'te 10bit renk gerçek değil
Ayakları da kalitesiz. Ufak bir masa sallantısında langır langır oynuyor monitör.

MAG 256F ghosting ve ölü piksel tarzı sorunlar olur mu olursa da rahatsız eder mi bunlar hakkında bir bilgim yok alınır mı?
Ölü piksel her modelde çıkabilir. Bu monitörde herhangi bir kronik sorun yok diye biliyorum.

İfadeler: kxy
@lariz Bu fiyatta o monitörü almayın kazık yersiniz.

250nit kağıtüstünde yazan. İnceleme de 365CD çıkıyor. Gerçek 10 bit diye bir iddiam olmadı zaten? ben renk gamutundan bahsediyorum sen bit değerinden bahsediyorsun. Bu bütçede gerçek 10 bit bulamazsın. Bende zaten engellisinde cevap veresim tuttuydu son kez cevap verdim. Boşuna tekrar yazma bana çünkü cevap vermeyeceğim. Kağıtüstü verilere bakarak monitör önerilmez. İlla kullanıyorsun diye monitörü arşa çıkarmak zorunda değilsin.

Kullandığım için öneriyorum ya? Bütün forum tutturmuş 256F'te 256F bir de bana diyorsun arşa çıkarmak zorunda değilsin diye. Bu forumda öyle bir tipler var ki birisi çok kötü desin diğer kişiler de hemen türemeye başlıyor kötü kötü kötü diye. Sonra nerede dandik monitör var onu öneriyorlar sonra hepsi tutturuyor bunu al bunu al diye sonra konu sahibi alıyor dandik monitörü. Aynı Rampage, GamePower olayları gibi.

Ayrıca "boşuna yazma bana engellisin cevap vermeyeceğim" derken ben bunu sadece senin için yazmıyorum forumdaki diğer kullanıcılar da görsün diye yazıyorum. ()

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…