5 bin TL altı monitör önerisi

• Konuyu başlatan lariz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 379
Bütçe
5000
G244F E2 çöp.
G255 pf E2 de çöp.
G244pf E2 de çöp.

Şu monitörleri önermeyin. Rezalet kontrast, kötü renk gamutu ve kötü parlaklık. Örnek inceleme bırakıyorum. Mag256f varken uzak durulması gereken modeller. @lariz @kxy
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2453025

Kötü parlaklık vesaire derken? Önerdiğin monitör 250cd/nit parlaklığa sahip. Oda az buçuk güneş alsın monitörü göremezsiniz.
Aralarındaki farkı anlayabilmen için profesyonel bir grafiker olman lazım. Bu arada 256F'te 10bit renk gerçek değil :)
Ayakları da kalitesiz. Ufak bir masa sallantısında langır langır oynuyor monitör.

Kötü parlaklık vesaire derken? Önerdiğin monitör 250cd/nit parlaklığa sahip. Oda az buçuk güneş alsın monitörü göremezsiniz.
Aralarındaki farkı anlayabilmen için profesyonel bir grafiker olman lazım. Bu arada 256F'te 10bit renk gerçek değil :)
Ayakları da kalitesiz. Ufak bir masa sallantısında langır langır oynuyor monitör.

250nit kağıtüstünde yazan. İnceleme de 365CD çıkıyor. Gerçek 10 bit diye bir iddiam olmadı zaten? 🤷‍♂️ ben renk gamutundan bahsediyorum sen bit değerinden bahsediyorsun. Bu bütçede gerçek 10 bit bulamazsın. Bende zaten engellisinde cevap veresim tuttuydu son kez cevap verdim. Boşuna tekrar yazma bana çünkü cevap vermeyeceğim. Kağıtüstü verilere bakarak monitör önerilmez. İlla kullanıyorsun diye monitörü arşa çıkarmak zorunda değilsin. 😉

250nit kağıtüstünde yazan. İnceleme de 365CD çıkıyor. Gerçek 10 bit diye bir iddiam olmadı zaten? 🤷‍♂️ ben renk gamutundan bahsediyorum sen bit değerinden bahsediyorsun. Bu bütçede gerçek 10 bit bulamazsın. Bende zaten engellisinde cevap veresim tuttuydu son kez cevap verdim. Boşuna tekrar yazma bana çünkü cevap vermeyeceğim. Kağıtüstü verilere bakarak monitör önerilmez. İlla kullanıyorsun diye monitörü arşa çıkarmak zorunda değilsin. 😉
😉😉🤣 Kullandığım için öneriyorum ya? Bütün forum tutturmuş 256F'te 256F bir de bana diyorsun arşa çıkarmak zorunda değilsin diye. Bu forumda öyle bir tipler var ki birisi çok kötü desin diğer kişiler de hemen türemeye başlıyor kötü kötü kötü diye. Sonra nerede dandik monitör var onu öneriyorlar sonra hepsi tutturuyor bunu al bunu al diye sonra konu sahibi alıyor dandik monitörü. Aynı Rampage, GamePower olayları gibi.

Ayrıca "boşuna yazma bana engellisin cevap vermeyeceğim" derken ben bunu sadece senin için yazmıyorum forumdaki diğer kullanıcılar da görsün diye yazıyorum. (😉😉)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı